Sokan azt hiszik egy tapló érzéketlen bunkó vagyok, pedig nincs így. Mit gondoltok erről? Baj, ha nem mutatjuk ki az érzéseinket?
Lehet, hogy azt a "Jó akkor leszarom" dumát máshogy kéne megfogalmazni. Pl. Ne haragudj, de nem akarok ilyenekről beszélni vagy Oké rendben is megteszi. XD
Amúgy nincs ezzel gond. Viszont remélem, hogy lányokkal szemben nem vagy durva. XD
nincs ebben semmi fura szerintem.
egyáltalán nem tartom normálisnak a nagy drámákat szakításkor például
nem kell a sok nyál, csepegés, összetört szív meg ilyenek. szenvedni csendben kell
Szerintem keress fel egy pszichológust!
Viccen kívül! Segíteni fog és fizeti a TB.
A "lx@rom" a másiknak is rosszul esik. Miért bántasz meg egyszerre két embert is és várod, hogy ettől jobb ember legyél?
Komolyan nem látod?
Szerinted attól jó fej leszel, ha ignorálsz másokat és gorombán viselkedsz?
Ne csináld már! Mit érzel, amikor ilyeneket mondasz? Azt, hogy belül fáj? Elképzelhető, hogy ezt nem kedvességből mondod? Elképzelhető, hogy valahol mélyen elkeseredettségből vagy haragból vagy dühből mondasz csak ilyet?
Ha a válasz igenlő, akkor a kérdésedre is választ kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!