Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha rég nem láttuk a szerelmünket, és azt halljuk, hogy időközben meghízott. - mennyiben befolyásolja a találkozásnál ez majd az érzéseinket?
eh..
én átéltem idén hasonlót.
tavaly kinéztem egy tök szép eladólányt,de nem mentem rá,mert kapcsolatban voltam.
azóta annak vége és a héten a jó idő miatt láttam rövid gatyában a lányt.
....az arca ugyanolyan szép,de egy birodalmi lépegető lett bakker.
kb 15 kiló ugrott rá,úgyhogy kilőve.
exeről szólva,meg..
1 éveben 1x nézem meg őket fészen és azt kell írjam,hogy szebbek,mint voltak.
fittek,sportosak.
de nálam ez mindig is alap volt,hogy a nőmnek ugyanolyan sport őrültnek kell lennie,mint én vagyok,úgyhogy annyira nem meglepő,hogy jól néznek ki még 10 év elteltével is.
ha elfókásodna,akkor nem nézném meg többet,teljesen érdektelenné válna-pl kóbor numera-mivel onnantól kezdve nem nő a szememben,női barátra sem volt szükségem sosem,úgyhogy minden szempontból feleslegessé válna.
Ha már nem szeretném azért nem érdekelne, mert miért is érdekeljen?
Ha még szeretném, azért nem érdekelne, mert soha nem számított, hogy akit szeretek, az meghízik, mert ugyanolyan vonzónak találtam. Még az sem számít, ha lefogy, pedig amúgy általában rondának találom a sovány embereket annak ellenére, hogy én sem vagyok valami kövér.
Majd idővel rájössz hogy az igaz szerelem nem a külsőn és nem pár kilótól fog függni. Ha csak emiatt mondasz le róla akkor sohasem szeretted igazán a kilók elveszíthetők de az igaz szerelem nem.
25/N
köszi a válaszokat!
utolsó: eszembe sincs lemondani róla, csak még nem voltam ilyen szituban, és kíváncsi voltam másból ez milyen érzékeket váltott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!