Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondolnátok a lányról, ha első találkozásnál majdnem sírna az örömtől?
Figyelt kérdés
Jó, ne szó szerint értsétek, hanem csak mintha egy kicsit bekönnyezne, mert már annyira várta, hogy végre láthasson élőben. Ilyenkor örülnétek, ha meg is ölelne titeket? Kb 4-5 hónapja tart a beszélgetés, de eddig csak neten. 20 körüli fiúk véleményére vagyok kíváncsi, de bárki más is írhat. A lány 17-18 körüli, de még nem volt barátja.2014. máj. 3. 19:43
1/9 anonim válasza:
Ha élőben is ugyanazt érzem azaz nem kevesebbet és nem ér csalódás vele kapcsolatban, akkor fülig érne a szám. :)
3/9 anonim válasza:
Ha még sose lattad akkor előre ne gondolj ilyeneket..lehet hogy megjelenik egy szörös vakond.
4/9 anonim válasza:
:))
Pont így volt a barátnőmmel. :)
Aztán egy év után ott hagyott... Örültem neki :)
5/9 anonim válasza:
Ha hasonlóan érzek én is élőben, tehát hozza a szituáció azt, amit elképzeltünk egymásról, akkor nagyon szorosan magamhoz ölelném és adnék egy csókot a homlokára, vagy a feje tetejére.
6/9 Mr. Truth válasza:
Majdnem szo szerint történt velem ilyen... Beszélgettem egy lánnyal egy hullámhosszon voltunk csak messze egymástol... Megbeszéltük hogy találkozunk és ő irta msn en ( akkor még az msn volt a menő) hogy biztos elsirná magát örömében ha végre osszefutunk... Aztán semmi... Eltűnt vége van... Akkor valami itt bent... Mintha meghalt volna... Sosem kerül sor erre a találkozásra... De őt nem tudtam elfelejteni és ez fáj még most is ennyi év távlatából...
8/9 anonim válasza:
Ohh.. mekkora yanderét lehetne nevelni egy ilyenből, ha mákod van.
9/9 anonim válasza:
igen, ha kölcsönös a vonzalom, akkor nagyon örülnék neki :) adnék neki egy zsepit, és adnék neki egy puszit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!