Ha valaki ki van gyúrva, az csak ostoba buta tapló lehet?
nem feltétlenül
mert sokszor tényleg így van, ezért is alakult ki ez a sztereotípia
Mondjuk én mindig röhögök, amikor egyesek úgy ostobáznak és bunkóznak le másokat, hogy közben ipari mennyiségű marhaság és leszólás hagyja el a szájukat/kezüket). :D
[gy.k.: "a sok hülye gyúrós eszi a káros fehérjekoxport, és csak fekvenyom meg önimád egész nap, meg amúgyis olyan undorítóan néz ki mind"]
Nem éppen.Aláírom,hogy ahova járok ott akad olyan,aki egyszerű,mint a faék,de azok a gyúrás előtt is segg hülyék voltak.Szerintem nem baj,ha valaki sportol és a kondizás nem azt takarja,hogy lemész és közben az öltözőben nyomod magadba a szarokat.Akik általában fikázzák azokat,akik eljárnak sportolni,azok többnyire olyan emberek,akik életükben 10 percet nem mozogtak önerőből és fingjuk sincs,hogy azoknak a "gyúros k*cs*göknek" mennyi idő és energia van a testükben.A fehérjeporoknak meg közük nincs a szteroidokhoz,csak a sok okostojás ezt szajkózza,mert valamelyik "hozzáértő" azt mondta nekik.
Lényeg a lényeg,hogy irigyek az emberek.Rám is mondják,hogy szteroidozok,pedig életemben nem nyúltam semmilyen szerhez és csak annyi a titkom,hogy legalább 5 évig heti 4-szer időt áldoztam rá,hogy mozogjak és egy darabig fizikai munkát is végeztem,amíg nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban.
Én Budan jarok konditerembe mondjuk de a 10-15 fős konditermi kemény mag mind diplomas,értelmes ember.
Persze gyökerek mindenhol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!