Fiúk, más is észrevette már, hogy facebookon meg máshol is egyre nehezebb jó fej, humoros, szórakoztató lányt találni, aki nyitott lenne az ismerkedésre? Miért csak lájkgyűjtögetők meg buta, unalmas, felszínes lányok vannak mindenfelé manapság?
Szerintem ez a mi hibank fiuke.Ha egy lany felrak magarol kepeket akkor ti hulyek nyomjatok a lajokat,es kommentokba ott csopogtok meg nyalakodtok,hogy mennyire szepek.
Aztan csodalkoztok h megjon az onbizalmuk a semmire ?
Ha teged dicsernenek minden nap,akkor a te onbizalmad is megnone...
Jó a kérdés! Csak én a másik oldalról közelíteném meg...mégis milyen jogon sértődik meg egy számomra teljesen vadidegen pasi, aki bejelöl és ír, hogy ismerkedünk e, és én erre visszautasítom?! Hmmm...? Mert, hogy többször előfordult, hogy hirtelen egy beképzelt pics.a lettem, mert volt pofá m ahhoz, hogy visszautasítsak egy ilyen "remek" lehetőséget...!! A facebook közösségi oldal, ahol összegyűjtöd az ismerőseidet (a valódi, igazi ismerőseidet), akikkel ingyen tudsz dumcsizni stb. A TÁRSKERESŐ szolgálja azt a célt, hogy ismerkedési szándékkal írj bárkinek abban a reményben, hogy elkezdődik köztetek az ismerkedés...
U.i.: én soha nem tettem fel magamról tükörben pózolós képet, mert übergáznak tartom, mégis volt szerencsém a visszautasítás miatti mocskolódást olvasni...pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!