Fiúk, más is észrevette már, hogy facebookon meg máshol is egyre nehezebb jó fej, humoros, szórakoztató lányt találni, aki nyitott lenne az ismerkedésre? Miért csak lájkgyűjtögetők meg buta, unalmas, felszínes lányok vannak mindenfelé manapság?
9-esnek igazat adok en is.Csajokra napi szinten sorba irnak a pasik.Boven tudnak valogatni:)
Nezd csak meg a tarstkereso oldalakat.Egyiknek meglehet nezni hogy az adott lanyra aznap hanyan klikkeltek ra.Amig rad max 1-2 lany klikkel,addig a csajokra 20-30-50 pasi:)
Szörnyű ez a kantöbblet!:(
Jó lenne egy olyan korban élni, ahol kevés a fiú, férfi és sok a magányos fiatal lány. :)
Mai rohanó világban nehéz normális társat találni.Ebben egyet értek veled.A társkeresők nagy része is fostos.Viszont facebookon keresni az igazit,hát az is egy nagy ultra balf_szság.
Az az oldal is maximum csak dísznek van.Közösségi?Attól félek én is.Sok a díszporonty ott.Szóval felejtsd azt is el,de azért ne keseredj el.Egyszer mindenki megtalálja az igazit. (Elvileg.)
"Egyszer mindenki megtalálja az igazit. (Elvileg.)"
Kár, hogy ez nem igaz. :)
Azért írtam,hogy elvileg. :D
Én 2 hónapja vagyok szingli ismét másfél év után,de úgy vagyok vele,inkább legyek egyedül sokáig,mint egy sz_r kapcsolatban szenvedjek örökre.
Az ember sokszor csalódik,de menni kell tovább erővel és hittel,reménnyel.
Facebookon ismerkedni óriási FAIL.
Miért csak ezeket a lányokat veszed észre amúgy? Gondolom jellemre te is max ennyi vagy.
Elso benyomasert en vagyok a felelos?Hat kisebbik reszben igen.Nezd ha odamegyek valakihez akkor biztos azert teszem emrt akarok valamit.trmeszetesen tok normalisan,viccesen hozza szolok h felkeltsem az erdeklodeset.Na de ha nemeppen vonzo a kulsom akkor regen bukta az egesz.
Akarmit irtok a kulso manapsag igen is fontos.Lehet akarmilyen jo szivem azt az elejen ugysem tudja senki,csak a kulso alapjan dol el hogy kapok eselyt az ismerkedesre,vagy sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!