Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Köcsögség vagy nem? csajok...

Köcsögség vagy nem? csajok válaszára vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés

nah szóval szingli pasiként egyszerre több csajjal is ismerkedek(ők nem tudnak egymásról). Én nem tartom annak,de véleményetek kérem, hogy ez szemétség-e ? A csók már mindegyik csajjal volt több nem és ha valamelyikkel komolyabbra fordulna akkor a többit leépíteném. Erről nektek mi a véleményetek? Kort is írjatok !

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. szept. 5. 23:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ismerkedni lehet, még a csók is belefér, de maximum pár alkalommal (max kb 3)

utána már illene választani, és nem szédíteni a fél városodat

2014. szept. 6. 00:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is köcsögség. Az teljesen rendben van, hogy mással is találkozol, de ha mondjuk én lennék az egyik lány és megtudnám, hogy engem is meg mást is megcsókolsz, akkor megszakítanám veled a kapcsolatot.
2014. szept. 6. 00:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Így már nem teljesen tisztességes szerintem. Ha pl csak neten tartanád a kapcsolatot többel is, az még oké (én is csináltam) Kiismered őket,hogy ki a legvonzóbb, aztán döntesz. De ha már mindegyikkel talizgatsz és csókolóztál is akkor már csak el tudod dönteni,hogy melyik tetszik legjobban nem? Érzelmekkel,pláne a máséval nem szabad játszani mert igen komoly lelki sebeket lehet okozni. Tapasztalatból mondom.

28 vagyok

2014. szept. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!