Fiuk, lanyok elmeselnetek az eletetek? Akar uzetetben akar komentben (leginkabb emosok valaszara voknek kivancsi)
Figyelt kérdés
Tisztaznam h nem tudok helyesen irni aki csak azert irna h oltogasok kerem kimeljen meg
Ertelmes valaszokat koszonom
2013. dec. 12. 19:07
2/3 anonim válasza:
idegyártottak a világra, szenvedtem, élveztem
a haláltusám majd feltöltöm vidiben
3/3 anonim válasza:
Na most jól kitolok veled! Szegény családba születtem, mégis a lehetőségekhez mérten a legtöbbet megkaptam, boldog családi életem van, jó viszonyt ápolok a testvéreimmel barátaimmal, imádok nevetni bohóckodni, minden nap új örömet hoz az életbe csak oda kell ár figyelni. Hálás a szívem, hogy egészséges vagyok és van családom, barátaim. Szeretek jót tenni, segíteni másokon ezért bizalommal fordulnak hozzám az emberek mert tudják hogy nem kell attól tartaniuk, hogy kifecsegem a titkaikat. Rendes erkölcsi normákkal rendelkezem, nem tartom bulinak a mindenkivel kavarást, megcsalást, ivászatokat... Mit mondhatnék még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!