Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Köcsögség vagy nem? csajok...

Köcsögség vagy nem? csajok válaszára vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés

nah szóval szingli pasiként egyszerre több csajjal is ismerkedek(ők nem tudnak egymásról). Én nem tartom annak,de véleményetek kérem, hogy ez szemétség-e ? A csók már mindegyik csajjal volt több nem és ha valamelyikkel komolyabbra fordulna akkor a többit leépíteném. Erről nektek mi a véleményetek? Kort is írjatok !

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. szept. 5. 23:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%

Az! De a nők is csinálják...

20/F

2014. szept. 5. 23:56
 2/13 anonim ***** válasza:
5%
ez alap,nem köcsögség.
2014. szept. 5. 23:56
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Egy igazán jó párkapcsolat titka, hogy a lány jól főzzön, legyen dögös, jó az ágyban, szeressen téged, és legyen odaadó. Fontos, hogy ez az 5 lány ne tudjon egymásról.
2014. szept. 5. 23:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát a csókkal már sok lenne nekem. Megutalnam az illetőt, ha megtudnam.
2014. szept. 5. 23:58
 5/13 anonim válasza:
59%

Jol megy,en osszeteszem majd a ket kezem ha egesz eletemben lesz EGY csaj,aki csokolozik majd velem.

(Egyebkent itt a valasz azoknak,akik szerint nem lehet tobb maganyos fiu,mint maganyos lany...:) )

20/F

6/13 A kérdező kommentje:
azért kérdezem, mert ezt egy csaj ismerősömnek elmondtam és azt mondta, hogy mekkora szemét vagyok, hogy ezt csinálom...
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
nem köcsögség, az ismerkedés ilyen! nők ugyanezt csinálják... majd úgyis lesz valaki,aki jobban bejön és azt választod
2014. szept. 6. 00:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Szemétség, mert ha normális lányokról van szó, akkor nekik meg te vagy az egyetlen fiú, akivel találkozgatnak, szóval jó eséllyel komolyan veszik a kezdődő kapcsolatot, főleg, ha már csók stb. is van.

Aztán meg derült égből jön a villámcsapás, hogy ja, találkozgattál velük, ölelgetted őket, csak épp x másik lány mellett.

De csak magamból kiindulva gondolom így, én eddig ha megcsókoltam egy fiút, ott már érzelem is volt, és soha nem volt mellette x másik.

2014. szept. 6. 00:04
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
A #4 és #8 kivételével itt senki sem csaj az előző válaszolók közül. Én is elhajtanálak ha kiderülne, mivel már komolyabb dolgokat is csinálsz a lányokkal (csók), nem csak összeültök dumálgatni. Beszélgetés még talán oké másokkal (de erről is tudni akarnék, csak hogy lássam, mi az ábra), de randizgatni már nem akarnék valakivel aki két nappal korábban még valaki mással smárolt.
2014. szept. 6. 00:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Adom Ági véleményét, kiakadnék ha megtudnám. Persze csak ha olyan pasi akiért kár.
2014. szept. 6. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!