Ti hogyan reagáltok arra, ha valaki visszautasít? Lányok és fiúk válaszára is kíváncsi vagyok!
Mit mondott nektek?Milyen lett a kapcsolatotok utána?Meddig voltatok szomorúak? stb.
a válaszokat előre is köszönöm!!:)
minden válasz jó,automatikusan megy a zöld kéz:)
Mivel még egyszer sem mentem oda lányhoz ismerkedni, ezért még nem kaptam elutasítást.
20/F
Szintén. Pont a visszautasítástól félvén.
Azt, hogy most mar csak baratkent tud tekinteni ram es mar nem erez semmi vonzalmat (tisztaztuk az elejen, hogy ne legyen semmi mas, csak baratsag, mert ugy volt, hogy elkoltozok, de vegul nem igy lett). Nagy nehezen megbocsajtottam, mivel valamennyire ezzel en szurtam el, hogy az elejen ez ki lett jelentve. Aztan szep lassan kezdtek helyreallni a dolgok, ameddig ossze nem jott egy fiu baratjaval, akivel ugyan ilyen helyzetben volt mint en. Kb, ugyan annyi ideje volt joba vele is mint velem, meg minden, tenyleg nagyon sokban hasonlitott a helyzetunk, aztan megis o kapott egy eselyt. (kijelentenem, hogy itt nem jatszott kozre semmi anyagi forras, vagy kinezet, meg az is kb megegyezik). Na de ezt mar nem tudtam lenyeni, igy azutan vagy 2x beszeltem vele es ennyi. Ennek mar lassan 3 eve. Es orulok, hogy nem jottunk ossze, sokkal jobban alakult igy az eletem.
Bocsi a hosszu valaszert :D
Most nem értem pontosan milyen vissza utasításra gondolsz úgy ogy írok mind a 2 esetről.
Amikor olyan lány utasít el akit akkor látok először az nem érdekel megyek a következőhöz akiben látok valami. Mondanai rendszerint valami sértőt szoktak.
Olyan lányt akivel előtte barátok voltunk 1szer kérdeztem meg. Annyit mondott nekem is meg fordult már a fejemben de nem. Először eléggé lehozott aztán rájöttem hogy menyi olyan hiba van bennem ami nem hogy nem tesz vonzóvá az életemre is rossz hatással van. Mára a nagyját kijavítottam és a többi is folyamatban van :D Szóval kijózanítóan hatott rám és így utólag azt mondom akkor nagyon kellett hogy azt átéljem. Amúgy ahogy az egyik előttem szóló írta nem lett volna tartós szintén azért mert nagyon ellentétesek a nézeteink. Amúgy haverok maradtunk a beszélő viszony megmaradt. De onnantól hogy elkerült fősulira már nem kerestük egymást. Évente 2-3 szor beszélünk mikor nagyobb baráti találkozókon összefutunk. :)
25\F
Amíg őszintén megmondja, hányadán állunk (de azért nem durván), addig tartom magam. Viszont ha valaki sumákol, köntörfalaz, érződik benne, hogy kibúvókat keres, meg jön az olyan kifogás szövegekkel, hogy "te nálam jobbat érdemelsz" stb., na akkor kiborulok, és jól megmondom neki a magamét.
N
Egész jól...csak barátságot akart és én annak is örülök, hogy barátok lehetünk...azt hittem sokkal rosszabb lesz...az előző szakításom után eléggé magamba zuhantam...de egész jól fogadtam, hogy csak barátságot akar...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!