Ti hogyan reagáltok arra, ha valaki visszautasít? Lányok és fiúk válaszára is kíváncsi vagyok!
Mit mondott nektek?Milyen lett a kapcsolatotok utána?Meddig voltatok szomorúak? stb.
a válaszokat előre is köszönöm!!:)
minden válasz jó,automatikusan megy a zöld kéz:)
Most látom először itt vagy bunkók vagy normálisan utasítanak el mindkettőre volt példa. Nekem amúgy úgy szokott lenni, hogy kb 250 bepróbálkozásomra volt eddig 3-4csaj ami meg kezdeményezett,de nem jött be és nem tudtam ráfanyalodni se vagy mert annyira rondák voltak vagy mert tudtam, hogy nagyon rosszul járnék velük.
Na most a 250 bepróbálkozásban volt olyan, aki 3 hónapig sumákolt közbe végig pasija volt engem meg azért tartott chaten, mert kényelmes volt a kis lelkének, gyomorszájon tudtam volna vágni, nem csak azért mert már más is csinálta előtte, de az hogy azóta se mondott igent senki pedig normálisan közelítettem és nem topmodelleknél az baromi rosszul esett. VAn akin 5 éve nem tudom túl tenni magam, 8hónapig próbálkoztam nála. Volt egy 14 hónapos próbálkozásom, neki még nem volt kapcsolata, úgyhogy úgy voltam vele ha most tisztázta is hogy csak barátok vagyunk később még lehet belőle valami-aztán összejött egy hozzám hasonló sráccal... finoman szólva nem esett jól. Amíg ott az emberben a szükség próbálkozni fog és amíg valaki tényleg nem tölti be az űrt az életében lelkileg kiszolgáltatott marad-én próbáltam már személyiség fejlesztő könyveket, előadást, csoportokat... Azt mondják túlságosan akarom a kapcsolatot ok, ha legalább pár évem lett volna amikor nem tartanak egy darab sz@arnak talán nem így állnék hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!