Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
Jót nevettem a kommenteken hogy pl. a szerződésében van benne az hogy így kell viselkednie meg nincs ideje komolyabb kapcsolatra....stb. hát nem véletlenül nem magyarországon él, ahogy a többi magyar meleg se nagyon.
Én nem ismerem Józsefet csak az egyik "szeretőjét" hát igen ... ez rosz hír lányok, van más jóképű pali a világon ezer de amelyik Londonban a Sohóban él/dolgozik azt felejtsétek el :-D
Na, ne már!!!
Honnan tudjuk, hogy tuti e az infód???
"Én nem ismerem Józsefet csak az egyik "szeretőjét"...
Mivel foglalkozik a szeretője??? Több is volt neki?
Én azért nem vonnék le, messzire menő következtetéseket a gesztusaiból, meg a mimikájából, amikor ez egy előre felvett, valamilyen szinten rendezett műsor..!!
Valahogy nem érzem, hogy homokos lenne ez a pasi.
Kíváncsi vagyok aki írta, ezt a "szeretős" bejegyzést, mit tudhat... Lehet semmit! Vagy csak vissza lett utasítva, aztán ezért köpköd.... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!