Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az rtl-en futó konyha főnök...

Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?

Figyelt kérdés
Páldául facen sem találtam meg,ha valaki tudja belinkelné? Kösziii :) Meg némi info.. azt sem tudom,hány éves van-e barátnője...mert annyira zsáner...hogy az valami hiehtetlen.. :)))

2014. szept. 5. 16:01
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/255 SeriousGirl ***** válasza:

Egy képet amit én csináltam és a hajával kapcsolatban írt vissza.

Amúgy valaki írt neki tényleg üzenetet? Vagy csak én voltam ilyen merész?

2015. jún. 26. 15:49
 152/255 anonim ***** válasza:

Nem semmi!! ;)) (Serious Girl)

Én tuti nem írtam volna neki, főleg amiatt mert azt gondolnám úgysem ír vissza..(tévedtem)

Tessék: ez a Józsi séf egy tök jó fej!!!

Hol írtál neki?(facen??) Mert a hivatalos oldalán amit néztem, nekem nagyon gyanús, hogy azt nem ő csinálja..Ami viszonylag friss postolás, és ő van rajta, szerintem az sem mostani kép róla, mert ott vékonynak tűnik, a 2. szériában meg sz.tem felszedett magára, nem is keveset..

2015. jún. 26. 18:57
 153/255 SeriousGirl ***** válasza:

Hát nekem elhiheted,én is paráztam rendesen, hogy nem ír vissza :D de szerintem, ha értelmes a téma, biztos visszaír ;) olyanokra tuti nem, ha valaki ezer szívecskét ír egy szerelmi vallomás mellett....

Amúgy a hivatalos oldalára írtam Facebookra :) megérte az biztos....és az is, hogy Ő ír személyesen, mert "aláírta" és E/1.személyben írt szóval ezer% ;)

Simán posztolhat régebbi képeket is magáról :)

2015. jún. 26. 19:20
 154/255 anonim ***** válasza:

Igen, mondjuk az igaz, hogy kitehet régebbi képet is magáról.. Csak v.hogy olyan fura volt nekem a posztolások stílusa!

Mindenesetre pozitív, hogy visszaír.

Bár én itt a fórumozok közül a : "normális, nem homokos, előfordulhat, hogy nincs kapcsolata, mert sokat dolgozik-ingázik..,és ez is normális " vonalat képviselem..;)

2015. jún. 26. 19:39
 155/255 anonim válasza:
Úgy válaszolt 3 nap múlva, hogy előbb olvasta el a levelet vagy ahogy elolvasta azonnal válaszolt?
2015. jún. 26. 19:56
 156/255 SeriousGirl ***** válasza:

Hogy érted, hogy fura volt a posztolási stílusa? :)

Egyértelműen pozitív ha visszaír.Normális témájú szövegre biztosan.

Amúgy én is ugyanazt képviselem, mint te ;)

2015. jún. 26. 21:16
 157/255 SeriousGirl ***** válasza:
Amúgy azt hiszem elolvasta a levelet, és rögtön az után válaszolt.Nekem legalábbis így jött le, mert direkt figyeltem. Miért?
2015. jún. 26. 22:56
 158/255 anonim ***** válasza:

Irigylem a bátorságodat, én nem mernék írni neki.

Biztos jókat szokott röhögni némelyik üzeneten. :D Némelyik komment is elég gáz, privát üzenetben szerintem még annyira sem fogják vissza magukat egyesek.

2015. jún. 27. 01:46
 159/255 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam, hogy a Facen furcsa a stílus: nekem túl közvetlen..(tőle valahogy nem ezt a kommunikációs stílust várnám,ha amúgy meg ténleg semmit nem lehet róla tudni, nyilván ugye az sem véletlen..-gondolok itt arra, hogy pont emiatt csak találgatunk, hogy milyen lehet)

Szóval nekem rögtön az ugrott be, hogy nem biztos, hogy az oldalt ő kezeli, hanem mivel hivatalos v.ki a tudtával, engedélyével stb..

2015. jún. 27. 07:21
 160/255 SeriousGirl ***** válasza:

Akik tudnak arról, hogy írtam neki, mind ezt mondta, hogy ők nem írnának neki, mert nem mernek. Csak nem értem miért, elvégre ugyanolyan ember, mint bárki más :)

Amúgy sejtem, milyen katasztrófa privát üzeneteket kaphat :/

Viszont ahogy figyeltem,meg ahogy írtad, nem lehet róla sokat tudni, és erre úgy néz ki, figyel is, hogy ne szedje szét a média...valószínűleg ezért visszafogott facen is...legalábbis szerintem, de látszana,ha nem ő posztolna tuti.

2015. jún. 27. 09:12
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!