Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
Talan arra nem gondoltal,hogy a 'magara jobban ado' nok,nem szivecskeket fognak nyilvanosan konmentelni,hanem privatba levelet irni...
Es amugy nem kell,hogy minden heten rola cikkezzek,de szerintem az volna a normalis,ha az azert koztudott,hogy parkapcsolatban el valakivel VAGY pasival ...
"szerintem az volna a normalis,ha az azert koztudott,hogy parkapcsolatban el valakivel VAGY pasival"
Szerintem meg az a normális, ha nem hagyja hogy a magánéletét darabokra szedjék, és nem ezzel szolgáltat témát a népnek. A munkája kapcsán lett ismert, nem valóságshow-ban szerepelt. Senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy kivel él együtt.
"egy magára valamit is adó jobb nőnek nem kellene Józsi."
Egy magára valamit adó jobb nő nem süllyed arra a szintre, hogy felajánlkozzon bárkinek. Nem azért, mert nem jön be neki, hanem mert létezik női büszkeség is. Ha férfi lennék, nem foglalkoznék azokkal, akikben ennyi tartás sincs.
Egyet értek a #132-el teljesen.A munkája miatt lett ismert, ráadásul biztosan van annyi önbecsülése a séfnek, hogy nem ragad le a "szívecskés" csajoknál és a házas nők, nagymamák ostromjainál...
És ő teszi jól, hogy nem közli le azt az újságban, hogy éppen kivel van, meg hogy van -e egyáltalán valakije...úgyis annyi hülyeséget kitaláltak már róla.....
#131 "Talan arra nem gondoltal,hogy a 'magara jobban ado' nok,nem szivecskeket fognak nyilvanosan konmentelni,hanem privatba levelet irni... "
A privát levélírás sokkal rosszabb, mert nyomulásnak számít. Míg a sziveskék egy komolytalan ártatlan dolog.
"Azon meg, hogy szűz a pasi röhögnöm kell! Ilyen kinézettel, túl a harmadik X-en. Áááá."
A külső és a kor nem minden. Ricky Martinról se gondolta volna annakidején senki, hogy meleg.
Nem arrol van itt szo,hogy szet kell szedni a maganeletet...
Pl. Fordos Zenek is koztudott,hogy van baratnoje es tudjuk is,hogy ki az illeto,de megsem cikkeznek roluk allandoan...ennyi.
Szerintem ha igaz amit v.ki nem túl rég írt, hogy most nincs senkije, az abszolút valós lehet: Angliában is dolgozik, haza is járkál- elég "cigány" élete lehet mostanság, nem gondolom, hogy sok ideje van a magánéletre. Viszont! Kint van egy ideje, volt több országban is ( a cikkek szerint), azt én tapasztalatból tudom, hogy külföldön sokkal lazábban lehet kapcsolatot teremteni, a sok vegyes országból érkezett emberek között, mindenki sokkal-sokkal nyitottabb, ráadásul külföldön, azt se tudják ki az a Józsi-séf...!! Biztosra veszem, hogy kalandozott már eleget..
Amit sokan irtok, hogy furán viselkedik némelyik felvételen, inkább csak annak tudható be, hogy alapvetően ő nem a média-világból érkezett.
Megismerkedni vele, már nehezebb lehet. Vagy ismeretségen keresztül (mint normál esetben), vagy ha v.ki tűzközelben az rtl-nél dolgozik..stb, de ha nyitottabb személyiség (amit nem tudhatunk) szerintem bárhol, ha az ember összefut vele- ha megvan a szimpátia (!)..akkor kész. Nem?
Én nem mondtam hogy nem kalandozhatott/kalandozhat...az ő dolga, és tény, hogy a külföldiek nem olyan betokosodottak, mint a magyarok...
És talán jobb eséllyel indul az is,aki nem ismeri igazán...
Ha a szimpátia megvan, ami kell is, hogy legyen egy kapcsolat elején is,utána szintén, akkor már sínen van a dolog, de nem mindegy kivel kezd, mert rengetegen kihasználnák a helyzetet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!