Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
Az, hogy nem "vágyik" kapcsolatra nem biztos. Az is lehet, hogy már van neki... Gondolom azért nem lehet tudni a magánéletéről, mert nem akarja kiteregetni. (amúgy én is pont így csinálnám, ha elkezdenék szerepelni a médiában = hírzárlat)
Itt ugyan írták, hogy nem akar kapcsolatot, ami szintén érthető, és hihető lehet. De a fene tudja aki írta, vajon igazából ismeri e?? Mert ugye olvastuk az ellenkezőjét is.
Itthon simán lehet lakása, nem 20 éves már..
A magasságát nem tudom, de tuti hogy nem egy "jegenye";)
Szerintem olyan 170-175 cm között lehet.
Szerintem nem meleg :) ha valaki szemfüles volt,láthatta a műsorban,hogy a nőkre nézett "érdekesen",nem a férfiakra...
Amúgy láttam egy képet,amin egymás mellett állt a 3 zsűri.Zé a legmagasabb közöttük,aztán a Séf és Pierre.Szóval a Séf biztos 170 alatt van :)
Amúgy,ha van is barátnője,mit számít?Szerintem "rajongóval" nem is nagyon kezdene,mivel nemrég írta valaki itt,hogy nem tudhatja,hogy önmaga miatt szereti,vagy a műsoros "húaztamindenitdeszexiezafaszi" imidzs miatt :/ jó lenne,ha az,aki talán egy éve elhintette,hogy ismeri,jelentkezne és mondana valamit.... :)
Ha ez tényleg igaz,itt lehet kérdezni tőle.Még pár napja találtam csak meg :) aztán ki tudja,hogy használja-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!