Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
"Most nem azért, de te nem így éreznél,ha lassan külföldön is annyi időt töltenél kb. mint a szülőhazádban?"
SeriousGirl
Nem élt annyi évet külföldön, mint itthol. Élete nagy részét Magyarországon töltötte. De a haza mindig ott van, ahol született és felnőtt az ember. A gyökereit senki sem tagadhatja meg.
Már rég olvastam ilyen korrekt hozzászólást!!!
Igen, hihetetlen mi megy itt róla. Teljesen igazad van, adhatna v.mi információt magáról, bár az is lehet egy "tudatosan" csepegtetett, ami nem teljesen fedi a valóságot.
Nehéz szerintem így hirtelen berobbanni a köztudatba. Ha őszinte akarok lenni, én sem valószínű, hogy szeretném a magánéletemet megosztani vadidegenekkel, még akkor is ha közszereplő lennék...
Nyilván a háttérben az van, hogy nincs fix. kapcsolata, mivel azt szerintem senki nem titkolná ennyire el.
De még azt is eltudom képzelni, ez a titkolózás, a "Brand" része!
Úgy értettem,hogy huzamosabb időt töltött külföldön,tehát jogosan érezheti,hogy nem tudna rá pontosan felelni...egyébként,oké,hogy Magyarország a hazája,de aki ennyit utazik,mint ő....
de nem értem,miért kell ennyire elnagyolni ezt a témát...elvégre,az ő döntése,hogy mikor,merre és mit csinál....
"Azt is nyilatkozta nem tud felelni arra hol is az Ő igazi otthona London? Magyarország? talán Lyon? Szomorú, magyarnak született itt nőtt fel itt vannak a gyökerei. Ennyire nem találta meg a helyét nem tudja hol is akar lenni? Vagy talán egészen más van a háttérben?"
Jó kérdés! Mit gondolsz mi lehet a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!