Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
Gondolom napi tízesével kap ismerkedős üziket..:/
Én amiatt nem is gondolkodtam, hogy írok mert egyrészről ténleg bennem volt, hogy tuti nem reagál..Másrészről meg mit írjak? Kaja engem nem hoz lázba, bár a főzős műsorokat szeretem nagyon nézni. Azt meg még sem írhatja az ember, hogy - Helloka, tök szimpi vagy,bár nemtom milyen lehetsz, fussunk össze, hogy jobban megismerjelek.. :)
Az ismerkedős üzikre szerintem nem nagyon reagál.Lehet elolvassa,de csak fintorogva odébbkattint,hogy: "na már megint egy eszelős...".Nem lehet tudni amúgy mennyi ilyen üzenetet kap,de hogy az enyémre ezek mellett válaszolt,az a mai napig meglep :)
Az igaz,hogy pl. "találkozós" üzenetet nem érdemes írni.Eleve nem tudni,mikor merre van.Nagy szerencse kell még szerintem ahhoz is,hogy az utcán látni lehessen :)
Az utóbbit itt is írta v.ki.
Mondjuk, jól megoszlanak az állítólagosan ismerők között, az infók: két véglet van csak..
Na most már komolyan, érdekelne, hogy mi az igaz!!!!!! ;)
Hát igen :) ezt maximum csak a séf tudná igazán megmondani...
De most,ha nem igaz, minden folytatódik tovább...ha viszont igaz, akkor rengeteg nő álma omlik össze pillanatok alatt...
De ami számomra érthetetlen, hogy az öreg mamik mit pletykálnak össze egy 30 körüli fiatal férfiról.... :D
Lehet az ismeretségi köréből v.ki ismeri..
Bár a fórumozó, aki azt írta, hogy nincs senkije, úgy állította be, hogy ő meg közvetlenül ismeri..
Elég katyvaszos az infó áradat mindenesetre!
Szerintem azt eltitkolni, hogy van az embernek v.kije nem nagyon szokták, max. úgy hogy megmondják, hogy a magánéletet a nyugalom miatt nem szeretnék bolygatni.
Itt meg inkább az van, hogy konkrétan nem lehet tudni semmit.
VALAKI ÍRJON MÁR KONKRÉTAT ÉS IGAZAT!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!