Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet kapcsolat...

Szerintetek lehet kapcsolat egy 15-16 eves lany es 30 eves ferfi kozott?

Figyelt kérdés
Azt el kell ismernem, hogy a lany tenyleg koraven de azert nem sok ez a korkulombseg?

2014. szept. 4. 09:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kizárt a komoly kapcsolat ekkora korkülönbséggel.
2014. szept. 4. 09:59
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem a korkülönbség a probléma. Hanem a lány még gyerek...

Ilyenkor legtöbbször a világnézet, az értékrendszer az, ami nagyban eltér egymástól. Szexkapcsolat lehet... de komoly nagyon ritka...

Csak akkor működhet az első 10 évben, ha a fontos kérdéseket illetően (összeköltözés, gyerekvállalás, szórakozás) megegyeznek az elveik.

Mindenesetre ha egy 30 éves férfi 15-16 éves lánnyal akar komoly kapcsolatot, akkor ott a férfinél lehetnek mentális problémák....

2014. szept. 4. 10:22
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Jajj..mindig ez a degradáló szöveg,persze azoknál a nőknél nincsenek mentális problémák akik a pénz és eltartás reményében elvetetik magukat egy jómódú pasival, felcsináltatják magukat, mint amolyan bebiztosítás,és elég sok nő ilyen. Magyarországon mindenki mentális problémákkal küszködik ,ideggyenge, labilis, agresszív.

Nahh, ez legyen a legnagyobb baj,hogy összejön egy 15 éves egy 30 évessel, miért ne lehetne? Bármi kialakulhat szerintem meg.

2014. szept. 4. 10:31
 14/19 anonim ***** válasza:

rendes kapcsolat 100000ből max 1

bár lehet h ennyi sem

én értelmét nem látom egy ilyen kapcsolatnak

Lolita ?

2014. szept. 4. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:

ha jo a szex egymással akkor bármi kialakulhat

nekem is volt 20 éves barátnőm nagyon jo volt vele és neki is jo volt sose feledi el csak

sajna a drogos haverjai ba sz ták el a kapcsolatot

pedig még mindig együtt lennénk

2014. szept. 4. 11:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem keféld meg,aztán vagy lesz komolyabb folytatása,vagy nem.
2014. szept. 4. 12:35
 17/19 anonim ***** válasza:
MÁzlisták az ilyen papik. :D
2014. szept. 5. 00:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Akár szerelemnek is hívhatják, 2-es! Van ilyen.
2014. szept. 5. 11:05
 19/19 Pulcz Szilvia válasza:
Kedves kerdezo. En ugy gondolom, hogy szerelemben es haboruban nincs akadaj ha szerelemrol van szo. Ha pedig baratsagrol miert ne lehetne akkor baratsagi kapcsolat a ket fel kozott. Mondjak sokan az emberek a sok hulyeseget letamadjak rokton a masikat . az a valaki ha mar egy fiu tetszik neki aki idosebb szerintem aranyos.. De kitudja ha jol ismerik egymast ha jo kapcsolatban vannak egymassal akkor sokaknak miert kell azt a vagyat lerombolni amit a ket fel erez. En is ebben a helyzetben vagyok csak en 17 eves vagyok es a fiu aki tetszik Holland 26 eves
2014. okt. 2. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!