Szerintetek lehet kapcsolat egy 15-16 eves lany es 30 eves ferfi kozott?
Nem a korkülönbség a probléma. Hanem a lány még gyerek...
Ilyenkor legtöbbször a világnézet, az értékrendszer az, ami nagyban eltér egymástól. Szexkapcsolat lehet... de komoly nagyon ritka...
Csak akkor működhet az első 10 évben, ha a fontos kérdéseket illetően (összeköltözés, gyerekvállalás, szórakozás) megegyeznek az elveik.
Mindenesetre ha egy 30 éves férfi 15-16 éves lánnyal akar komoly kapcsolatot, akkor ott a férfinél lehetnek mentális problémák....
Jajj..mindig ez a degradáló szöveg,persze azoknál a nőknél nincsenek mentális problémák akik a pénz és eltartás reményében elvetetik magukat egy jómódú pasival, felcsináltatják magukat, mint amolyan bebiztosítás,és elég sok nő ilyen. Magyarországon mindenki mentális problémákkal küszködik ,ideggyenge, labilis, agresszív.
Nahh, ez legyen a legnagyobb baj,hogy összejön egy 15 éves egy 30 évessel, miért ne lehetne? Bármi kialakulhat szerintem meg.
rendes kapcsolat 100000ből max 1
bár lehet h ennyi sem
én értelmét nem látom egy ilyen kapcsolatnak
Lolita ?
ha jo a szex egymással akkor bármi kialakulhat
nekem is volt 20 éves barátnőm nagyon jo volt vele és neki is jo volt sose feledi el csak
sajna a drogos haverjai ba sz ták el a kapcsolatot
pedig még mindig együtt lennénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!