Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért a 16-17 éves korosztályn...

Miért a 16-17 éves korosztálynak tetszem?

Figyelt kérdés

Lassan 23 leszek, de ez a korosztály az, akiknek bejövök 99%-ban. Az arcom annyira nem helyes, viszont fiatalos, mindenhol 18-19 évesnek néznek. De ez nem hiszem, hogy magyarázat mert akik tudják az életkoromat, azok közül is ennek a korosztálynak tetszem.

A testem sportos, széles váll, keskeny derék, izmos lábak. Egyetemre járok, mellette informatikusként dolgozom hogy fenn tartsam az albérletet, sportolok, állatvédő szervezetben tag vagyok, nem iszok, nem cigizek, néha bulizom, írok, olvasok, van egy motorom viszont keveset poénkodom, komolyabb típus vagyok...nem tudom miről írhatnék még ami segíthet.

2014. szept. 3. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Az egyetemen ahova jársz nincsenek fiók?

Mert velük kezdhetsz valamit.

Nálunk pl az ivararány 3:7 hez. Szóval nálunk minden lány elkel, még a nálad sokkal kevésbé tetszetősek is...

2014. szept. 3. 20:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rettentő értelmes válaszod, pont ez a lényege a kérdésnek, hogy min változtassak, hogy a 20 év körüli lányok is észrevegyenek ;)
2014. szept. 3. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert normális, inteligens, normális kinézetű (nem swag) ember vagy. A legtöbb tizenéves komolytalan, swag, páwa stb...
2014. szept. 3. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Aha első, azért pedo mert a 16 éves lányoknak jön be.. Észkombájn.
2014. szept. 3. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:

" Az egyetemen ahova jársz nincsenek fiók? "

Gondolom végigolvastad a kérdést :D 23 évesen az a gondom, hogy a 17 éveseknek jövök be...akkor biztos lány vagyok :D (NEM)

2014. szept. 3. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennek inkább örülj :D Ott egy kicsit nagyobb eséllyel találhatsz még nem 'elhasznált' példányokat :P
2014. szept. 3. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Egy ideig jó volt egyszerre tanárnak és párnak lenni,de szeretnék már komoly kapcsolatot. Úgy értem, olyan lányt aki már félig a nagybetűs életben mozog.
2014. szept. 3. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:
nem vagy elég férfias (kisugárzás). ez lehet az oka.
2014. szept. 4. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!