Miért a 16-17 éves korosztálynak tetszem?
Lassan 23 leszek, de ez a korosztály az, akiknek bejövök 99%-ban. Az arcom annyira nem helyes, viszont fiatalos, mindenhol 18-19 évesnek néznek. De ez nem hiszem, hogy magyarázat mert akik tudják az életkoromat, azok közül is ennek a korosztálynak tetszem.
A testem sportos, széles váll, keskeny derék, izmos lábak. Egyetemre járok, mellette informatikusként dolgozom hogy fenn tartsam az albérletet, sportolok, állatvédő szervezetben tag vagyok, nem iszok, nem cigizek, néha bulizom, írok, olvasok, van egy motorom viszont keveset poénkodom, komolyabb típus vagyok...nem tudom miről írhatnék még ami segíthet.
Az egyetemen ahova jársz nincsenek fiók?
Mert velük kezdhetsz valamit.
Nálunk pl az ivararány 3:7 hez. Szóval nálunk minden lány elkel, még a nálad sokkal kevésbé tetszetősek is...
" Az egyetemen ahova jársz nincsenek fiók? "
Gondolom végigolvastad a kérdést :D 23 évesen az a gondom, hogy a 17 éveseknek jövök be...akkor biztos lány vagyok :D (NEM)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!