Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon gazdagok a barátnőmék....

Nagyon gazdagok a barátnőmék. Mit tegyek? 18f

Figyelt kérdés

Tehát fél éve járunk és szó szerint miliárdosok

És en átlagos családba élek...sokszor gondolkozok azon hogy mit lát bennem hogy velem van mert nem csak gazdag de hihetetlenul szép!

Engem nagyon zavar (bármien hihetetlen) de nem beképzelt semmi.

Az a baj hogy nemtudok neki mit venniert mindene megvan

És az lenne a kérdésem hogy ez működhet szerintetek hosszú távon? (Nagyon szeretem és szerintem ő is mer mi másért lenne velem)

2014. szept. 3. 11:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem működhet. Örülj neki, hogy nem a pénzedért szeret! :)
2014. szept. 3. 11:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem például pont jól jönne egy ilyen nő, mint mecénás is.
2014. szept. 3. 11:58
 3/16 anonim válasza:
Simán működhet. De szerintem pont a legjobb úton haladsz affelé, hogy elrontsd a dolgot azzal, hogy ilyeneken gondolkozol. Ne törődj a pénzzel, és ne érezd magad kevesebbnek ettől, mert így csak megágyazol annak, hogy ez tényleg probléma legyen köztetek a jövőben!
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem igazán működhet, hiszen téged már most zavar.

Sokszor pedig a milliárdos szülőkön is elcsúszhat a dolog mert zavarhatja őket, hogy a lányuk nem egy bankigazgatóhoz vagy egy herceghez megy hozzá.

5/16 anonim ***** válasza:
24%
kérj nagy értékű ajándékokat,húzd le egy kicsit.
2014. szept. 3. 11:59
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is működhet.

És figyelj csak, csak akkor van meg neki mindene, ha Te is Vele vagy. :)

Szerintem a közös dolgok, emlékekből csinált ajándékok szuperek lennének... és lehet, hogy Ő teljesen egyszerű dolgokra vágyik. :)

2014. szept. 3. 11:59
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
meg azt hogy zavarhat valaki ha a másik gazdag,ennek csak örülni lehet....:D
2014. szept. 3. 12:00
 8/16 A kérdező kommentje:
De nemszeretném hogyha a szülei aszt hinnék hogy csak a pénz miatt vagyok vele bár ezt még nem emlitették és ez miatt utasitottam visza az ajándékukat is mert vettek kettőnknek egy darága autot es mivel nekem van jogsim belegondoltam hogy mit csinálnák ha osszetörnem es ezmiatt harag lenne azt nem szeretnem
2014. szept. 3. 12:00
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
az ajándékban nem a pénzbeli érték számít, hanem, hogy tőled kapja!!! akármit veszel neki...vegyél például neki egy örök rózsát akár...nem olyan drága...de biztos tetszeni fog neki mert tőled kapta...de akármit veszel neki nem az értékét fogja szerintem nézni...
2014. szept. 3. 12:03
 10/16 A kérdező kommentje:

#5 nem fogom lehuzni mivel nekem ő kell nem a pénze

(De mindenki magából indul ki)

2014. szept. 3. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!