Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon gazdagok a barátnőmék....

Nagyon gazdagok a barátnőmék. Mit tegyek? 18f

Figyelt kérdés

Tehát fél éve járunk és szó szerint miliárdosok

És en átlagos családba élek...sokszor gondolkozok azon hogy mit lát bennem hogy velem van mert nem csak gazdag de hihetetlenul szép!

Engem nagyon zavar (bármien hihetetlen) de nem beképzelt semmi.

Az a baj hogy nemtudok neki mit venniert mindene megvan

És az lenne a kérdésem hogy ez működhet szerintetek hosszú távon? (Nagyon szeretem és szerintem ő is mer mi másért lenne velem)

2014. szept. 3. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
négyessel egyetértek abban hogy a szülőkkel gond lehet. az én családom nem milliárdos, de a környezetünkhöz képest anyámék egész jól élnek. rám nincs befolyással mivel nem élek vele és nem is vagyok olyan akit kifejezetten érdekelne a véleménye de igencsak húzogja száját mikor újabb csoró srác tetszik meg. szóval ha a barátnődet tudják befolyásolni a szülei (már pedig miért ne tudnák) akkor a későbbiekben nem lesz könnyű dolgod
2014. szept. 3. 12:13
 12/16 A kérdező kommentje:

De ha bajuk lenne velem akkor már biztos megemlitették volna..nem?

2pedig nem vettek volna autót vagy lehet hogy ugymond "tesztelnek"?

2014. szept. 3. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Amíg a csajod ne ma bankárod, ne törődj se az ő se a te pénzeddel, örülj, hogy együtt vagytok. Amíg nem vagy zsidó vagy vérkapitalista, addig mindegy kinek mennyi pénze van, legyetek boldogak és szeressétek egymást...

Mindig mondják, hogy a nők csak pénzre utaznak, meg azonnal hajlamosak golddigger-t kiáltani, közben a sok ostobának fogalma sincs, hogy nem kell sportkocsi meg képviselői mandátum és féltonnás aranylánc ahhoz, hogy egy nőt elvarázsolj. A sok ostoba, gőzük sincs a nőről, és ha tudnák, hogy milyen apró egyszerű és nagyszerű kis figyelmességgel, odafigyeléssel és kedvességgel (ami semmibe sem kerül) meg lehet hódítani egy nőt...

2014. szept. 3. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem müködhet.

Szeresd, légy hozzá kedves és hűséges....

Gondolj bele, ha pl szintén milliomos fickóval jött volna össze, (aki ezmiatt nagy valószínűséggel beképzeltebb, egoista, elkényeztetett..) ez szerinted jobb volna a kiscsajnak?

Amúgy neharagúdj, h megkérdem, hogyan ismerkedtetetk meg?

2014. szept. 3. 12:34
 15/16 A kérdező kommentje:
A west end ben ismerkedtunk meg.. a mekibe :) (fura mi? :D)
2014. szept. 3. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:

vettek kettőtöknek...a lányuknak vették te pedig használhatod amíg jelen vagy.

nem feltétlenül van bajuk veled. én csak a saját anyámból indulok ki, biztos hogy nem mindenki olyan mint ő.

ő is nagyon kedves mindenkivel, a fiúkat akiket bemutatok szinte rögtön a családba fogadja. nekem meg duruzsol ha kettesben vagyunk hogy nem kell ő nekem, meg hogy elég szegény, meg lehetne jobb is.

2014. szept. 3. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!