Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megvesznek azokért a fiúkért, akik kisportolt testűek/gazdagok?
úgy vettem észre ennél a két tulajdonságnál nagyobb ütőkártyával nem rendelkezhet egy férfi.a legszebb csajok vagy kigyúrt vagy pénzes pasival mászkálnak.
a jóképűség,intelligencia,humor az átlag csajoknál lehet nyerő.valójában ők is izmos vagy pénzes csávóra vágynak,de látva a konkurenciát,inkább lejjebb engedik az igényeiket,amolyan "ha nincs ló,jó a szamár" elv alapján.
az olyan fiúkat persze,akik nem gazdagok,nem kigyúrtak,nem jóképűek,kinevetik és próbálják megszégyeníteni.
Ez van Kérdező a mai világban,semmit nem tudsz vele kezdeni.Ezt szereti a nők többsége,én már beletörődök lassan,hogy az örök magány vár rám,hiába szeretnék barátnőt... :/
22/F
Nem jönnék össze csak azért egy pasival mert ilyen. De volt már, hogy egyhez annyira vonzódtam, hogy szeretők voltunk.
Mikor mondtam, hogy nekem ennél több kell a járáshoz akkor rájött, hogy én se kellek neki mert nem lehet befolyásolni.
Gondolom ez sértette az egóját de hát ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!