Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor érdeklem vagy mi?

Most akkor érdeklem vagy mi?

Figyelt kérdés

most mentem közép iskolába, de volt egy fiú ismerősöm akivel olyan fél éve lettem jóba, egy évvel idősebb nálam és hát nagyon megtetszett és vele kezdtem el "haverkodni". flörtöltem vele amilyen szinten a szituáció engedte amikor csak tudtam. néha viszonozta. de néha ilyen teljesen semmitmondó egyszavas válaszokat kaptam. aztán egyszer csak közli velem hogy barátnője van. én persze nem akartam elhinni ezért kitette faebookon hogy kapcsolatba van xy lánnyal. elég rosszul esett de békén hagytam utána. elkezdődött a suli, abba az iskolába mentem amelyikbe ő jár (nem miatta) és egyszer csak rá írt hogy 4x ment el mellettem és nem is köszöntem meg észre se vettem meg semmi (ez nem volt igaz hogy nem vettem észre) de azért mondtam neki tegnap hogy ma akkor köszönök. ma jött le a lépcsőn és egyből odajött hozzám mosolyogva köszönt és elkezdtünk volna beszélgetni de nekem sietnem kellett egy terembe így nem tudtunk. vége lett az óráinknak és a barátnőim vártam a zsibongóban és ő is ott volt, egyből odajött hozzám beszélgettünk és egy órán át ott is volt velem és egy pici flörtöt vitt a beszélgetésbe és hát ez eléggé meglepett :D

elnézést hogy hosszú lett de csak így tudtam elmagyarázni az értetlenségem :D egyébként még mindig együtt van a lánnyal csak ő másik iskolába jár

szóval azt nem értem hogy miért csinálja ezt velem mikor tudja hogy ő engem érdekel de mivel van barátnője így én nagy valószínűséggel hidegen hagyom. de akkor meg miért csinálja ezt?

2014. szept. 3. 22:00
 1/5 A kérdező kommentje:
elnézést *facebook, *rám írt
2014. szept. 3. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos érdekled, de lehet a barátnőjét meg szereti...mar mint ha igazán érdekelned nem is jott volna össze a lánnyal
2014. szept. 3. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:
hát a lánnyal mát azelőtt is együtt volt hogy én egyáltalán megismertem
2014. szept. 3. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha igazán tetszik akkor,próbáld elcsábítani...a leírtakból lenne rá esélyed .. De persze ne Ringyó módjára :)
2014. szept. 3. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor jól sejtettem hogy van esélyem :) köszönöm hogy kedves válaszokat kaptam :) további szép estét :)
2014. szept. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!