Fiúk, ez azt jelenti hogy egyáltalán nem érdeklem? Inkább felejtsem el?
nem igazán beszélgettünk még.
ha ránézek és épp engem néz akkor elfordul. nem mosolyog rám, nem próbál beszélgetni, semmi amitől tudhatnám hogy tetszek neki
esélytelen dolog?
néz engem...lehet hogy csak arrafelé néz aztán rám is pillant...
de ha véletlenül sikerül a szemébe néznem akkor elfordul 1-2 másodperc múlva. akármilyen bátortalan egy fiú legalább rámmosolyogna ha érdekelném, nem?
"elég zavaró a környezet ahol találkozni szoktunk ezért nem is próbáltam eddig kideríteni hogy tetszek-e neki. de talán rászánom magam hogy én kezdeményezek beszélgetést"
Te? Háhh! Ne röhögtess. Ha tudnád hányan akartak velem járni, és hányan mondták utána, hogy csak vicceltek... pedig az osztályba én voltam a legszebb.
Te ezt nem gondolod komolyan. Majd szépen az egyik lányismerősöd elvisz egy buliba és ott össze ismerkedsz egy 2 méteres nagypofájú sráccal, akiben majd valami megfog, és majd őt fogod szeretni. Ezt a fiút meg majd el is felejted..
"esélytelen dolog?"
Teljesen. Mit vársz magadtól? Tudnál vele szexelni? Csókolózni? Nem. Akkor meg? Menj szépen haza, majd valami vadállattal összejössz. Szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!