Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ez azt jelenti hogy...

Fiúk, ez azt jelenti hogy egyáltalán nem érdeklem? Inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés

nem igazán beszélgettünk még.

ha ránézek és épp engem néz akkor elfordul. nem mosolyog rám, nem próbál beszélgetni, semmi amitől tudhatnám hogy tetszek neki

esélytelen dolog?

2014. szept. 2. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet h csak bátortalan.
2014. szept. 2. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Néz téged, ergo tetszel neki, csak félénk. Tedd meg te az első lépést.
 3/11 anonim ***** válasza:
Y U NO ASK HIM?
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ha akarna valamit, akkor szerintem kedves lenne meg beszélgetni akar,a ölelgetni, keresné a társaságod stb.
2014. szept. 2. 20:14
 5/11 A kérdező kommentje:

néz engem...lehet hogy csak arrafelé néz aztán rám is pillant...

de ha véletlenül sikerül a szemébe néznem akkor elfordul 1-2 másodperc múlva. akármilyen bátortalan egy fiú legalább rámmosolyogna ha érdekelném, nem?

2014. szept. 2. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod..
2014. szept. 2. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Es ha szolsz hozza valamit? Valami aprosagot, hogy megtudd kap e az alkalmon es akar veled dumalni! Vagy nem szoktatok egymasra irni vagy valami?
2014. szept. 2. 20:18
 8/11 A kérdező kommentje:
elég zavaró a környezet ahol találkozni szoktunk ezért nem is próbáltam eddig kideríteni hogy tetszek-e neki. de talán rászánom magam hogy én kezdeményezek beszélgetést
2014. szept. 2. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:

"elég zavaró a környezet ahol találkozni szoktunk ezért nem is próbáltam eddig kideríteni hogy tetszek-e neki. de talán rászánom magam hogy én kezdeményezek beszélgetést"

Te? Háhh! Ne röhögtess. Ha tudnád hányan akartak velem járni, és hányan mondták utána, hogy csak vicceltek... pedig az osztályba én voltam a legszebb.

Te ezt nem gondolod komolyan. Majd szépen az egyik lányismerősöd elvisz egy buliba és ott össze ismerkedsz egy 2 méteres nagypofájú sráccal, akiben majd valami megfog, és majd őt fogod szeretni. Ezt a fiút meg majd el is felejted..

"esélytelen dolog?"

Teljesen. Mit vársz magadtól? Tudnál vele szexelni? Csókolózni? Nem. Akkor meg? Menj szépen haza, majd valami vadállattal összejössz. Szerencsétlen...

2014. szept. 2. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Különben is, ha azt várod hogy megszólítson, akkor egy normális srácot sem fogsz kapni. Lehet nem mondták még neked, de csak az idióták és azok, akiknek egyszerre 5 csajuk van szoktak úgy ismerkedni, hogy megszólítanak mást. Te is úgy jársz majd mint a többi lány az országban. Kifogsz egy idiótát.
2014. szept. 2. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!