Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Történt veletek ilyen? Amikor...

Történt veletek ilyen? Amikor hónapok kemény munkájával próbálkozol egy lánynál, már úgy érzed, lehet köztetek valami, majd jön valaki, aki pár óra alatt lecsapja a kezedről?

Figyelt kérdés

Tegnap este ez történt velem, nagyon jól alakultak a dolgok egy általam kedvesnek és aranyosnak gondolt lánnyal. Majd este elmentünk egy buliba, ahol előkerült egy állítólagos régi osztálytárs, akivel összejöttek az orrom előtt.

Olyan szarul érzem magam, mint akivel felmosták a padlót.

20F

2014. aug. 31. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen csak az a lány elutasított és a mai napig nem értem miért. Nincs barátja, nem ia volt neki és amilyen a hozzáállása lehet, hogy nem is lesz. Amúgy 18 éves volt.
2014. aug. 31. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
jó nagy lúzer vagy :D mindenesetre ennyit értél a lánynak, ne bánkódj
2014. aug. 31. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hát legtöbbször ha egy lány ennyire kéreti magát az azt jelenti, hogy nem érdekled igazán, így ha jön valaki akire meg ő van beindulva simán dob. Sajna nem ritka. Ilyenkor lehet dönteni, hogy tovább pedálozol hátha ő is beléd szeret majd 1-2 év múlva vagy inkább keresel mást.
2014. aug. 31. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy a hónapok alatt átmentél a barátzónába? Onnan meg nehéz. Neki meg ez a srác talán jóval többet jelentett már egy ideje.
2014. aug. 31. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés. Jobban teszed ha mást keresel.
2014. aug. 31. 21:07
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es, a csókolózás nem hiszem, hogy barátzónát jelent.
2014. aug. 31. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

jol mondjak az elottem szolok.

akit nehany het alatt nem szedsz fel, az mar baratzona

2014. aug. 31. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem, ezek szerint nálad se, de van, akinek ez nem akadály. :-) Már itt is olvastam ilyet.
2014. aug. 31. 21:10
 9/9 anonim válasza:
87%

vannak lányok, akik a TETTEKET szeretik :)

lehet, hogy az óvatosságod neki egyet jelentett a szenvedély hiányával.

az is lehet, hogy nem tetszettél neki, csak a csajok szeretik, ha van mellettük egy hódoló (vagy jópár) :)

tudom, mert én is nő vagyok.

nekem így huszonévesen mindig volt segítségem, fuvarom, beszélgetőtársam, lélekápolóm - ezek voltak azok a fiúk, akiknek tetszettem, és keresték a társaságom, de nekem meg nem tetszettek, csak barátként tekintettem rájuk.

és bizony, ha jött valami izgalom, akkor léptem és úgy voltam vele - csak nem sértődik meg a "barátom", hisz én kimutattam, hogy köztünk nem lesz több barátságnál. (de persze, a saját módomon, nem a pasién)

de ez nem szemétség egy lánytól. ilyenek a lányok, legalábbis a legtöbb, gondolom.

olvass a jelekből, én azt mondom. csak úgy nyomulj, ha látod, hogy viszonozzák a dolgokat. ne várj hetekig az intimitással (itt nem a szekszre gondolok, hanem arra, hogy megfogod a kezét, megsimogatod a haját, megöleled)

ja, és egy arany szabály: "a nők a szemtelenséget megbocsájtják, de a mulyaságot nem" :)

inkább legyél kedvesen tolakodó, éreztesd a nővel, hogy nő, mint hogy addig udvariaskodj, míg a csaj bele nem ugrik egy rámenős pasi karjába.

legközelebb majd sikerül :) ne keseredj el. próbáld ki magad "rosszfiúként" és figyeld meg, tetszik-e a szerep, neked / és a lányoknak, és hogy sikeresebb vagy-e úgy.

2014. aug. 31. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!