Történt veletek ilyen? Amikor hónapok kemény munkájával próbálkozol egy lánynál, már úgy érzed, lehet köztetek valami, majd jön valaki, aki pár óra alatt lecsapja a kezedről?
Tegnap este ez történt velem, nagyon jól alakultak a dolgok egy általam kedvesnek és aranyosnak gondolt lánnyal. Majd este elmentünk egy buliba, ahol előkerült egy állítólagos régi osztálytárs, akivel összejöttek az orrom előtt.
Olyan szarul érzem magam, mint akivel felmosták a padlót.
20F
jol mondjak az elottem szolok.
akit nehany het alatt nem szedsz fel, az mar baratzona
vannak lányok, akik a TETTEKET szeretik :)
lehet, hogy az óvatosságod neki egyet jelentett a szenvedély hiányával.
az is lehet, hogy nem tetszettél neki, csak a csajok szeretik, ha van mellettük egy hódoló (vagy jópár) :)
tudom, mert én is nő vagyok.
nekem így huszonévesen mindig volt segítségem, fuvarom, beszélgetőtársam, lélekápolóm - ezek voltak azok a fiúk, akiknek tetszettem, és keresték a társaságom, de nekem meg nem tetszettek, csak barátként tekintettem rájuk.
és bizony, ha jött valami izgalom, akkor léptem és úgy voltam vele - csak nem sértődik meg a "barátom", hisz én kimutattam, hogy köztünk nem lesz több barátságnál. (de persze, a saját módomon, nem a pasién)
de ez nem szemétség egy lánytól. ilyenek a lányok, legalábbis a legtöbb, gondolom.
olvass a jelekből, én azt mondom. csak úgy nyomulj, ha látod, hogy viszonozzák a dolgokat. ne várj hetekig az intimitással (itt nem a szekszre gondolok, hanem arra, hogy megfogod a kezét, megsimogatod a haját, megöleled)
ja, és egy arany szabály: "a nők a szemtelenséget megbocsájtják, de a mulyaságot nem" :)
inkább legyél kedvesen tolakodó, éreztesd a nővel, hogy nő, mint hogy addig udvariaskodj, míg a csaj bele nem ugrik egy rámenős pasi karjába.
legközelebb majd sikerül :) ne keseredj el. próbáld ki magad "rosszfiúként" és figyeld meg, tetszik-e a szerep, neked / és a lányoknak, és hogy sikeresebb vagy-e úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!