Félénk fiúk! Ti miből vennétek le, hogy bír titeket a csaj de csaj se nyomuljon nagyon?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 00:01
1/9 anonim válasza:
Egyértelműen mondja ki, hogy el tudna többet képzelni.
Ne kacsingasson, ne jelezgessen, nem indexbúra, bár
annak egyértelműbb a jelzése :)
2/9 anonim válasza:
Ha érdeklődik irántam, egy picivel többet. Pl nem csak akkor beszél velem, amikor épp összefutunk, hanem azon kívül is keres. Nyomulás az más, amikor túlzásba viszi. De az, hogy néha nyit felém, amikor nem számítanék rá, abból az jönne le, hogy másképp áll hozzám, mint a többi, bír valamennyire.
3/9 anonim válasza:
Ha olyan "félénk", mint én, mármint, hogy egyik lány se beszél vele stb... akkor azzal ha hirtelen elkezdenének érdeklődni
4/9 anonim válasza:
Nyögje ki! Senki sem gondolatolvasó.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy hülyén hangzik de azért nem akarom letámadni azzal,hogy csakúgy tetszik.Nem vagyok híve de nem tudnék valahogyan jelezni?
2014. aug. 31. 00:11
6/9 anonim válasza:
Mondd neki, hogy unatkozol és menjetek sétálni a parkba. Vagy fagyizni. Esetleg csónakázni. Óóh apám ha engem elhívna egy csajszi csónakázni... :D Marha rég csónakáztam.
7/9 A kérdező kommentje:
Újabb hülye válasz tőlem de az a helyzet,hogy a dolog egy kicsit bonyolultabban.Na jó sokkal!
2014. aug. 31. 00:23
8/9 anonim válasza:
Hívd el valahova. Ennél egyértelműbb nincs. Ha ebből nem fogja fel, hogy mi a helyzet akkor kapd el és öldeld/csókold meg.
9/9 anonim válasza:
Hát akkor hajrá írd körül a helyzetet! Mert ha az van, hogy csak látásból ismered meg ami hallottál róla akkor tényleg nem túl rózsás a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!