Vannak itt olyan fiúk, pasik, akik szeretnek bulizni?
Mindenhol azt hallani, hogy azok a lányok, akik sokat buliznak, azok buta, semmire se kellő r.bancok, ami nem igaz. (Tudom ez nem igazán jön a kérdésemhez, csak gondoltam, jobb az elején tisztázni :)).
Én is imádok bulizni, heti 1 alakalom simán megvan, de a legtöbb helyen azt lehet hallani, olvasni, hogy a fiúk nem szeretnek klubokba járni, mégis tömve vannak velük a helyek. Most akkor ez mennyire igaz? Elmentek, mert "muszáj", mert ismerkedni akartok?
Csak érdekel, hogy vannak-e olyan srácok, akik azért járnak ilyen helyekre mert jól érzik ott magukat. :)
18/L
Én is szeretek bulizni, de csak ritkán. És akkor is inkább házibuliban, ahogy #1 írta. Most szilveszterkor pl nagyon király buliban voltam, de ehhez az kellett, hogy sok ismerős meg barát is ott volt.
A morrisons és társai nem igazán motiválnak, egyszerűen nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!