Még lenne esélyem ennél a lánynál?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 17:34
1/8 A kérdező kommentje:
Van egy csaj,és most kezdődik ismét a suli és remélem találkozni fogok vele!! ő tetszett nekem, nagyon is... de a suli idő alatt volt kapcsolatom, így nem közeledtem felé de azért gondolom észrevette,h szimpatikus nekem. Szóval lehet mivel én is kicsit távolságtartó voltam, ő meg ezért volt néha kedves néha meg közönyös, de folyton nézett távolról és azok a szemek... gyönyörűen csillogtak, többször zavarba is jöttünk már mikor egymásra néztünk,úgy gondolom neki sem lehettem én közömbös(remélem nem csak én beszéltem be magamnak, ti mit gondoltok szimpatikus voltam én is neki?)de ugye nekem kapcsolatom volt, de azóta vége mert nem volt annyira jó. Most várom a sulikezdést,h ismét láthassam és megismerjem jobban, de tartok tőle,h már nem érdeklem és lehet kapcsolata is van már, ti mit gondoltok, már nem lenne nála esélyem??
2014. aug. 30. 17:34
3/8 A kérdező kommentje:
miért? :(
2014. aug. 30. 17:36
4/8 anonim válasza:
Kérdező, és mit fogsz mondani a lánynak?:D Jaj kedves, dobott a másik akáérhogynevezzük leányzó, és most téged próbálnálak ki? Igy képzelted?
5/8 A kérdező kommentje:
azért nem olyan könnyű egy kapcsolatot csak úgy lezárni, főleg,h a másik fél amúgy rendes ember, csak köztünk nem működött...
2014. aug. 30. 17:41
6/8 anonim válasza:
Nem olyan könnyű lezárni egy kapcsolatot? Te még is elég könnyen lezártad, ha már azon gondolkodsz, h h szedd fel a másik lányt, sőőőt, már akkor is szemeztél a leányzóval, mikor még volt a barátnőd! Akkor miről is beszélsz, h nem könnyű a kapcsolatot lezárni?
7/8 A kérdező kommentje:
mert vak azért nem voltam akkor sem...
2014. aug. 30. 18:10
8/8 anonim válasza:
Valószínű, h nem, de akkor is a másik lányon járt az eszed és nem a barátnődön. Különbség megnézni egy csajt 1x, minthogy folyamatosan egyel szemezgetni, meg mosolyogni rá. Nehogy már, h még a végén téged sajnáljunk... Nem kell a mártír szerep :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!