Van olyan lány, aki szívesen találkozik olyan fiúval, aki csúnya? Szerintetek csúnya fiúként van esélyem vonzó, cuki lánynál?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 00:02
1/11 anonim válasza:
Kuldj priviben kepet, lehet nem is vagy csunya. A szepseg relativ.
2/11 anonim válasza:
Rondaként ne akarj szép barátnőt. Maradj a saját súlycsoportodban. Csak ugye, neked sem tetszenek a ronda emberek.
3/11 anonim válasza:
Elso vagyok. Az mondjuk tapasztalat, hogy az emberek mindig maguknal egy fokkal szebb part szeretnenek. Aztan majd a kemia kozbe szol.
4/11 anonim válasza:
# 2 Miért ne akarjon szép barátnőt? Senkinek nem tetszenek a szerintük ronda emberek. Minek legyen olyannal, akit rondának lát? Szoktál néha gondolkodni is?
5/11 anonim válasza:
4-es: ezzel sikeresen megválaszoltad a kérdést :) egy szép lány miért lenne együtt egy ronda fiúval? Lejjebb kell adni az igényeket, ha valaki ronda. Nyilván neki is a szép tetszik, de a szépnek is a szép tetszik, tehát esélytelen, hogy egy ronda egy széppel legyen együtt. Néha nem árt gondolkodni is, nem olyan nehéz...
6/11 anonim válasza:
Nem törvényszerű hogy a szépnek egy másik szép ember tetszik meg.
7/11 anonim válasza:
6: nem törvényszerű, de erős átlag.
8/11 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért nem akarok most csúnya lányokkal ismerkedni, mert utóbbi időben sorozatban csúnyán bántottak engem, nem akarom részletezni, hogy pontosan hogyan, de megvan rá az okom, hogy inkább esélyt adnék a szebb lányoknak...
2014. jún. 29. 00:24
9/11 anonim válasza:
Hogy mit csinálnál? Esélyt adnál? Te nekik? :D A kérdés az, hogy ők akarnak-e esélyt adni neked...
10/11 Noydra válasza:
Nem törvényszerű.
Szerintem nehezebb egy csúnya lánynak párt találni, mint egy csúnya fiúnak.
Főleg azért, mert a fiúknál nagyon relatív a csúnyaság kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!