Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek bejön ez a csaj? Egy...

Nektek bejön ez a csaj? Egy ilyen lánynak lehetnek nagy igényei?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem ezzel a lánnyal, de az elején közölte, hogy nem vagyok bejövős neki. Ugyanakkor sír, hogy nincs egy normális pasi se. Én nem vagyok csúnya átlagos pasi vagyok. De ez a lány szerintem magas helyes izmos határozott jó egzisztenciájú pasit keres. Szerintem ez közre játszhat hogy nem talál párt magának.

[link]

[link]

2014. aug. 30. 11:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Miért gondolod, h izmos pasit keres? Ez annyira jellemző kijelentés az olyan pasik szájából, akiket kikosaraztak... Tudod, nem jössz be neki! Pont. Ez nem azt jelenti, h nem gondol normálisnak, csak nem vagy az esete. Nem értem a problémát és az összefüggéseket drága kérdező!
2014. aug. 30. 11:20
 2/21 anonim ***** válasza:
42%

Neked ez a liba kell?

Hát, megérdemled a sorsodat. Az egész arca árulkodik róla. Ez a nőci a pénzt szereti, és szeretné, ha tejelnének neki. Ennyi a történet. Hát hogy néz ez ki?:D S izlése, se haja, se egy tiszta kisugárzása.

Faluszépe, az ólban kb. ennyi. és nem a súlya miatt.

2014. aug. 30. 11:22
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus szét aláznám az ágyban ,csaj de komolyra nem kéne ahhoz elég gyenguszka kinézetre , a kutyája meg vicc kategória
2014. aug. 30. 11:23
 4/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nem feltétlen. Egy férfi megítélése messze túlmutat azon, hogy önmagába a szépség és az egzisztencia jelentsen csak mindent.
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem csúnya, de mindenkinek lehetnek nagy igényei.
 6/21 anonim ***** válasza:
6%
Nem hiszem hogy jóképű pasit keres,nézz már rá,ez az 140 kg.os ogre nem, hogy nem szép nő,de még a nőt is csak illemből mondom rá.
2014. aug. 30. 11:26
 7/21 anonim válasza:
0%
Elég ízléstelenül van felöltözve és egyáltalán nem szép. Keress magadnak valakit, akit TE érdekelsz és nem a pénztárcád vastagsága.
2014. aug. 30. 11:27
 8/21 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem cuki,szőke haja van..én nem értem mit rinyáltok fiúk..

Nektek tudjuk,még a topmodellek sem elég jók..

Ha picit husisebb,nem jó..

Ha vékony,de van egy kicsi narancsbőre,nem jó

Ha nem szőke kék szemű,hanem barna hajú és szeplős,nem jó..

Nektek senki sem elég jó?

Nem mindenki Selena Gomez,vagy Miley Cyrus vagy mittudomén ki..

L

2014. aug. 30. 11:34
 9/21 A kérdező kommentje:
9. Nem tudom érzékeled-e, de itt nem én vagyok a hunyó, hanem ő, mert neki nem jön be senki, mert ez férfiatlan, az alacsony, az nem elég gazdag stb stb, sz nem BEJÖVŐS :)
2014. aug. 30. 11:36
 10/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez a nő minden csak nem szép, vonzó, vagy nőies. Elvárásokkal azt is el tudom képzelni, hogy nem mostanában fog találni normális pasit.
2014. aug. 30. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!