Nektek bejön ez a csaj? Egy ilyen lánynak lehetnek nagy igényei?
Ismerkedtem ezzel a lánnyal, de az elején közölte, hogy nem vagyok bejövős neki. Ugyanakkor sír, hogy nincs egy normális pasi se. Én nem vagyok csúnya átlagos pasi vagyok. De ez a lány szerintem magas helyes izmos határozott jó egzisztenciájú pasit keres. Szerintem ez közre játszhat hogy nem talál párt magának.
De Kérdező őt is mindenki lehurrogja,itt senki senkinek nem elég jó..ezzel az erővel én is egy bomba nő vagyok,ennyi..
Ha nem jössz be neki,hagyd,nagyok az igényei,bár szerintem tényleg szép..:)
9-es voltam.
A képen levő nő elég ízléstelen.
A 9-es lányka értelmetlen dolgokat beszél.
Kérdező te pedig már összeesküvés elméleteket gyártasz, mert nem tetszettél 1 valakinek? Azért ne okozzon ekkora törést, hogy nem voltál az esete. Majd lesz más.
nyalj be neki akkor.
ami ronda az ronda ennyi,nehogy már te mondd itt meg kinek mi tetsszen.Főleg hogy dagadt is.Arról pl csak ő tehet.
Kösz,kedves 12-es,de tudom mit beszélek..
Ha kietett egy kérdést egy 15 éves,80-90kg lányka,fehér bőrű vagy nem olyan szép..neki tudták egyesek azt irni,hogy ennek ellenére szép az alakja.
Ha ez a lány,aki csinos,ő már rondaság,mert duci..
[link] Ez szerintem sokaknak ismerős..erre majdnem a legtöbb válasz vagy a középsőre,de inkább a 3-ikra ment,hogy milyen szép,ha valakin van mit fogni..
Én vékonyka vagyok,nem védeni akarom ezt a lányt,nem ismerem,de nem értem miért kell ennyire most játszani az eszeteket.
"Köcsög vagy..van barátom,szóval elba_sztad ;)"
Ajjaj ezt tényleg nagyon elbsztam. Ha van, akkor fáraszd őt az okosságaiddal. Ha nincs, akkor pedig na hazudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!