Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyet szabad csinálnom?...

Ilyet szabad csinálnom? Rosszul érzem magam miatta.

Figyelt kérdés
5 lánnyal ismerkedek neten. A helyzet az, hogy mindegyiket megkedveltem, mert mindben van valami különleges. Ebből 4-el már kezd nagyon komolyodni...
2014. aug. 30. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon komoly lehet a dolog ha 4-el komolyodik egyszerre.
2014. aug. 30. 23:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Szabad-e? A kérdés jó. De mivel mindenki ezt csinálja,

az vesse rád az első követ... :)

2014. aug. 30. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Az komoly, te kis perverz dög, beszélgetsz 4 lánnyal akit eddig csak neten ismertél ? Hmmmm
2014. aug. 30. 23:49
 4/10 A kérdező kommentje:
A komolyság=találkozás. Tehát már randi lesz...
2014. aug. 30. 23:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Alapból egy kedves srác vagyok, de nem tudok mit tenni. Túl sok olyan lány van, akit nem szeretnék kihagyni.
2014. aug. 30. 23:53
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

hát, neked fordított esetben hogyan esne, ha a lány, akivel ismerkedsz még több fiúval találkozgat és te csak egy vagy közülük, akiben szintén van azért valami, ami megfogta?

ez alapján döntsd el, hogy szerinted szabadna-e, hogy te mit éreznél, gondolnál erről.

2014. aug. 30. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha azt írod, randi lesz, akkor mi is valójában a kérdés, mert akkor téged nem igazán foglakoztat az, hogy szabad-e ilyet csinálnod, mert úgyis csinálod.
2014. aug. 31. 00:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy engem nem zavarna. Főleg, ha nem tudok róla.

2014. aug. 31. 00:01
 9/10 anonim válasza:
100%
Ha még elmész velük egy találkozóra abból még nincs semmi. Jobban megismered őket, tudsz dönteni melyik tetszik a legjobban. De ha az egyikkel komolyan gondolod, teljesen komolyan, rögtön hagyd abba a találkát a többivel. Mert az ilyenek mindig kiderülnek, és akkor elveszted azt amelyikük igazán kellene.
2014. aug. 31. 00:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, egy randi még nem a világ.

Főleg, ha nem történik semmi szex féle. Mert lehet, hogy egy találka után egyikőtök sem lesz szimpi a másiknak. Nem indul be a kémia.

De ha többször ismétlődik a dolog. Na az már nem korrekt.

2014. aug. 31. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!