Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan rosszul érzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rosszul érzem magam ettől, nekem is ezt kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

De én nem akarom!

Párommal, akit nagyon-nagyon szeretek nézegettük a napisz@rt, én ott az ilyen szex-szel kapcsolatos dolgokat ki szoktam hagyni, mert nincs hozzá gyomrom, de a párom teljesen rákattant egy videóra, ahol egy csaj tömi magát öngyújtó töltővel vagy mivel...

Be is durcáztam, mert én ezt undorítónak tartom, ugyanakkor meg tök rossz, erre indul be a párom? Nekem is tömködni kéne magam? Nekem ez undorító, különben sem vagyok egy tág pics*jú ribanc. :/

2010. szept. 10. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
milyen romantikus program a napisz.rt nézni a barátoddal!
2010. szept. 10. 11:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Egymással csak olyat csináljatok, ami mindkettőtöknek jó.
2010. szept. 10. 11:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Én is csak lebeszélni tudlak.

Ami nem oda való, nem szabad betenni. Főleg, hogyha nincs kedved hozzá, nem vonz a dolog.

Igaz, nem láttam (hálistennek), de egyik ismerősöm pl középmedence gyulladást kapott hasonlótól, nem beszélve a bacikról...pfejj:S:S

Ha nem érti meg ezt...akkor nem ért meg, nem szeret. Keressen magának olyan lányt, akinek ez gond nélkül belefér.

22/N

2010. szept. 10. 11:34
 4/14 A kérdező kommentje:

Kézenfogva sétálni az esőben, vagy moziban csámcsogást hallgatni tényleg sokkal romantikusabb, ízlések és pofonok...

Amúgy rögtön kikapcsolata meg bocsánatot is kért, de annyira rosszul esett. :(

2010. szept. 10. 11:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szép látvány lenne, ha berobbanna adott lány valaga ettől..xd
2010. szept. 10. 11:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is megnézem az ilyen videót, de csak kíváncsiságból kicsit sem izgat a téma. Nem lehet, hogy őt sem izgatja csak meg nézte kíváncsiságból? Az, hogy napisz*rt nézitek együtt az már más tészta, ti tudjátok.
2010. szept. 10. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak poénból nézte nem hinném, hogy erre indul be. Nem kell ennyire felfújnod, főleg, ha bocsánatot is kért :) És, ha erre is indul az sem azt jelent, hogy azt várja, hogy te is ilyeneket csinálj, az ilyenekre mindenki azt mondja k*rva mégis nézik a férfiak szóval ne aggódj ilyen butaságokon :)
2010. szept. 10. 11:51
 8/14 anonim ***** válasza:
de aranyos rosszul esett neki:D mint a kisbaba mikor valami nagyon csúnyát lát és elszomorodik xD neizgulj csak viccelt a barátod:P
2010. szept. 10. 12:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszi a válaszokat.
2010. szept. 10. 12:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem követett el bűnt ellened azzal, hogy más az ízlése, mint neked.
2010. szept. 10. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!