Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rosszul érzem magam ettől, nekem is ezt kéne csinálnom?
De én nem akarom!
Párommal, akit nagyon-nagyon szeretek nézegettük a napisz@rt, én ott az ilyen szex-szel kapcsolatos dolgokat ki szoktam hagyni, mert nincs hozzá gyomrom, de a párom teljesen rákattant egy videóra, ahol egy csaj tömi magát öngyújtó töltővel vagy mivel...
Be is durcáztam, mert én ezt undorítónak tartom, ugyanakkor meg tök rossz, erre indul be a párom? Nekem is tömködni kéne magam? Nekem ez undorító, különben sem vagyok egy tág pics*jú ribanc. :/
Én is csak lebeszélni tudlak.
Ami nem oda való, nem szabad betenni. Főleg, hogyha nincs kedved hozzá, nem vonz a dolog.
Igaz, nem láttam (hálistennek), de egyik ismerősöm pl középmedence gyulladást kapott hasonlótól, nem beszélve a bacikról...pfejj:S:S
Ha nem érti meg ezt...akkor nem ért meg, nem szeret. Keressen magának olyan lányt, akinek ez gond nélkül belefér.
22/N
Kézenfogva sétálni az esőben, vagy moziban csámcsogást hallgatni tényleg sokkal romantikusabb, ízlések és pofonok...
Amúgy rögtön kikapcsolata meg bocsánatot is kért, de annyira rosszul esett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!