Apakomplexusom van? És mivel magyarázható? (lentebb)
17 éves leszek novemberben. Azt vettem észre,hogy nem nagyon érdekelnek a fiatal fiúk. Volt egy időszak,amikor csak a velem egykorúak érdekeltek,de csalódtam bennük,aztán fokozatosan azt vettem észre,hogy egyre idősebbek tetszenek,például a tanáraim. Apukámmal jó a kapcsolatom,nem veszekednek anyukámmal,se senkivel a családomból,mindig is itt élt velünk. Ezért is vagyok tanácstalan,nem tudom,mi lehet a valódi oka az apakomplexusomnak. Minimum 10 évvel idősebbek jönnek be,egészen akár 56 éves korig is.Tudom,ez furcsa,és nem normális.
Valaki tudna nekem erre magyarázatot adni,vagy hogy "orvosoljam " ezt,vagy egyszerűen csak ilyen vagyok,és nem fogok soha megváltozni?
Köszönöm a segítő válaszokat előre is! :)
Egy érett férfi már tudja, mire kell figyelni és mire vigyázni, mikor van valódi konfliktus, és mit is jelent a szeretet talaján létrejövő kompromisszum. Mindig is Őket szerettem. Érettségük miatt jobban kontrollálja a szituációkat és az érzelmeit.
Az viszont általában jellemző, hogy kortársaim éretleneknek és sokszor idegesítőknek tartom.
A fiatal lányoknak nagy áldás az idősebb férfival való kapcsolat, mert már testileg és lelkileg is tapasztalt, amit szívesen megoszt partnerével, ráadásul szeretete legjavával árasztja el, hiszen szeretné minél tovább megtartani.
Következménye a „maradandó” emlékeket szülő szexuális élet, a fiatal nő az érdemek krémjét kapja: adakozó, intenzív testi-lelki odaadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!