Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Apakomplexusom van? És mivel...

Apakomplexusom van? És mivel magyarázható? (lentebb)

Figyelt kérdés

17 éves leszek novemberben. Azt vettem észre,hogy nem nagyon érdekelnek a fiatal fiúk. Volt egy időszak,amikor csak a velem egykorúak érdekeltek,de csalódtam bennük,aztán fokozatosan azt vettem észre,hogy egyre idősebbek tetszenek,például a tanáraim. Apukámmal jó a kapcsolatom,nem veszekednek anyukámmal,se senkivel a családomból,mindig is itt élt velünk. Ezért is vagyok tanácstalan,nem tudom,mi lehet a valódi oka az apakomplexusomnak. Minimum 10 évvel idősebbek jönnek be,egészen akár 56 éves korig is.Tudom,ez furcsa,és nem normális.

Valaki tudna nekem erre magyarázatot adni,vagy hogy "orvosoljam " ezt,vagy egyszerűen csak ilyen vagyok,és nem fogok soha megváltozni?

Köszönöm a segítő válaszokat előre is! :)

2014. aug. 30. 00:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az érettségük jön csak be, sok korodbeli lány érez így, mivel a legtöbb ennyi idős fiú még komolytalan és éretlen.

Ez majd lassan elmúlik. Keress magadnak egy komoly párt, maximum párévvel idősebbet nálad.

De amúgy ez a korszak is elmúlik majd valószínűleg.

2014. aug. 30. 01:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én is így voltam vele. Azaz félig-meddig így is vagyok.

Párom 17 évvel idősebb. A korombeli fiúk gyerekesek,komolytalanok. Most, hogy már idősebb vagyok kicsikét, a fiúk is komolyodtak, de csak kis százalékukkal tudnék elképzelni bármit is.

Annyi az eredmény, hogy most már kisebb korkülönbséggel is tetszenek pasik. De még mindig a párom a favorit.

2014. aug. 30. 01:25
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Szerintem is az érettségük vonz engem. És köszi a tapasztalatodat,utolsó,szerintem velem is így lesz majd! :)

2014. aug. 30. 01:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Miert kene orvosolnod azt ami tetszik? Eggyertelmuen ertekekhez es emberi tulajdonsagokhoz vonzodsz. Szerintem edesapad egy megbizhato, biztonsagot nyujto szemely, es te inkabb vagyodnal egy hasonlo tarshoz mintsem hogy kockaztass egy tudatlanabb, fiatalabb ferfi/srac szeszelyeit es bolcstelenseget.
2014. aug. 30. 05:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon köszönöm!! :). Tényleg igaz,amit leírtál,ennél szebben nem is lehetett volna megfogalmazni! :))
2014. aug. 30. 12:40
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
Ne szopasd meg szegény apádat! Most elképzeltem milyen érzés lesz neki, hogy korabeli férfi dugja a lányát... :/
2014. aug. 30. 15:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Most az jobb lenne,ha rgy korombéli srác dugna,aki mindig más csaj mellett kötne ki? (Persze, tisztelet a KIVÉTELNEK! ). Nem mondtam,hogy akarok szexet,csak azzal akibe majd szerelmes leszek,meg komolyat tervez velem. :)
2014. aug. 30. 17:23
 18/23 anonim ***** válasza:
15%
Miért csak olyan lányook vannak itt, akik idős bácsikra buknak, miért nincs olyan lány, akinek a kisfiús huszonéves srácok jönnek be?
2014. aug. 31. 01:41
 19/23 A kérdező kommentje:
Biztos nem csak ilyenek vannak itt,és nem csaj az idősekre bukom. Csak tájékoztató jellegű! :)
2014. aug. 31. 13:17
 20/23 anonim válasza:

valószínű, hogy azért, mert a mostani kis tini fiúcskák nagyon butuskák, szeleburdik és még sorolhatnám..

Szóval az idősebbekben találod meg azt, ami a mostani fiúkban nincs meg. (pl. a tisztelet) Tisztelet a kivételnek!

Bizonyos helyzeteket az tény és való, hogy nem tudnak kezelni! Ès bizonyos helyeken viselkedni sem. Akinek nem inge ne vegye magára!

2014. aug. 31. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!