Apakomplexusom van? És mivel magyarázható? (lentebb)
17 éves leszek novemberben. Azt vettem észre,hogy nem nagyon érdekelnek a fiatal fiúk. Volt egy időszak,amikor csak a velem egykorúak érdekeltek,de csalódtam bennük,aztán fokozatosan azt vettem észre,hogy egyre idősebbek tetszenek,például a tanáraim. Apukámmal jó a kapcsolatom,nem veszekednek anyukámmal,se senkivel a családomból,mindig is itt élt velünk. Ezért is vagyok tanácstalan,nem tudom,mi lehet a valódi oka az apakomplexusomnak. Minimum 10 évvel idősebbek jönnek be,egészen akár 56 éves korig is.Tudom,ez furcsa,és nem normális.
Valaki tudna nekem erre magyarázatot adni,vagy hogy "orvosoljam " ezt,vagy egyszerűen csak ilyen vagyok,és nem fogok soha megváltozni?
Köszönöm a segítő válaszokat előre is! :)
Szerintem az érettségük jön csak be, sok korodbeli lány érez így, mivel a legtöbb ennyi idős fiú még komolytalan és éretlen.
Ez majd lassan elmúlik. Keress magadnak egy komoly párt, maximum párévvel idősebbet nálad.
De amúgy ez a korszak is elmúlik majd valószínűleg.
Régebben én is így voltam vele. Azaz félig-meddig így is vagyok.
Párom 17 évvel idősebb. A korombeli fiúk gyerekesek,komolytalanok. Most, hogy már idősebb vagyok kicsikét, a fiúk is komolyodtak, de csak kis százalékukkal tudnék elképzelni bármit is.
Annyi az eredmény, hogy most már kisebb korkülönbséggel is tetszenek pasik. De még mindig a párom a favorit.
Köszönöm a válaszaitokat!
Szerintem is az érettségük vonz engem. És köszi a tapasztalatodat,utolsó,szerintem velem is így lesz majd! :)
valószínű, hogy azért, mert a mostani kis tini fiúcskák nagyon butuskák, szeleburdik és még sorolhatnám..
Szóval az idősebbekben találod meg azt, ami a mostani fiúkban nincs meg. (pl. a tisztelet) Tisztelet a kivételnek!
Bizonyos helyzeteket az tény és való, hogy nem tudnak kezelni! Ès bizonyos helyeken viselkedni sem. Akinek nem inge ne vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!