Apakomplexusom lenne?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a korosztályomból senki sem tetszik.. a 30as éveiben járó férfiak jönnek be leginkább. az izgat fel leginkább, ha elképzelem, hogy egy 30as pasival van aktusom. azt mondják ez attól alakulhat ki, hogy nem ismeri az egyén az édesapát vagy valami ilyen. én viszont igen, a család egyben van és nagyon jó minden. akkor ez most mi?2014. ápr. 13. 16:23
1/6 anonim válasza:
Nekem is bejönnek az idősebb pasik, pedig van apám, itthon, egészben a család, stb.
Egyszerűen csak ilyen típus vagy. Nem kérsz az éretlen kisgyerekekből, hanem a céltudatos, érettebb pasik érdekelnek.
2/6 anonim válasza:
Szimplán csak naiv kislány vagy :)
3/6 A kérdező kommentje:
#1 remélem hogy igazad van. köszönöm:)
#2 naiv? miért lennék?
2014. ápr. 13. 16:30
4/6 anonim válasza:
No, azért nem minden 30-asnál fiatalabb srác komolytalan, meg kisgyerek. De tény, hogy sok van köztük ilyen. Nem hinném, hogy apakomplexus ez, inkább csak a világ hatása a mai tinikre, vagy lehet, hogy esetedben valóban komolyabb személyiség vagy a korosztályodnál.
5/6 anonim válasza:
bennük látod a pénzt, ez nem nagy cucc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!