Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
316 km kérdése:
Azt hiszem, apakomplexusom van. Vagy egyáltalán ez az? Segítség!
Figyelt kérdés
Az egész ott kezdődött, hogy egy-másfél éve beleszerettem a tanáromba. Helyes, vonzó, 31 éves, semmi extra, itt még nem mondtam volna azt, hogy apakomplexusom van. Ott se, amikor a 45 éves tanárom is megtetszett, mert előfordul, hogy valaki a tanárjába szeressen bele... De az, hogy az utcán csak a 30+-os férfiakaat nézem meg, vagy csak egy 30+-os apukára /mondjuk ha a gyerekéért jön az iskolánkba/ tudom őszíntén mondani, hogy helyes, VAGY hogy a legtöbb családnál ahol bébiszitterkedek az apukák bejönnek /ami enyhe kifejezés/, már kóros? (Sorolhatnám még, hogy a filmekben a férfi főszerepló, vagy a pultos, vagy a pincér, természetesen 30+, vagy a zöldségesnél az előttem álló szemmel látható apuka, de gondolom felesleges.) A lényeg a lényeg, hogy minden bunkó választ mellőzve segítsetek, kérlek titeket! (Nagyon nem szeretném, hogy azt higyjétek, hogy csak trendből, vagy valami, rendben?) 14 éves vagyok...2013. dec. 25. 23:12
1/13 anonim válasza:
Várj még pár évet, és ha fennáll akkor is a dolog(persze akkor már valamivel idősebb férfiakkal), akkor mondhatod, hogy apakomplexusod van. Inkább még csak ébredezik benned a nemiség.
2/13 anonim válasza:
ez az, de nem tudom mit tudsz vele kezdeni
gondolom nem tudsz csak nem figyelni rá
3/13 anonim válasza:
Én is apakomplexusos vagyok... 33 éves a barátom, én 20 vagyok.
Na és ki nem sz.rja le?! Én így érzem jól magam!
4/13 anonim válasza:
Ne aggódj, és ne foglalkozz ezzel! Majd megtetszik valaki a saját korosztályodból is! :)
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok nem figyelni rá, lehetetlen, így is magyarázkodok a "munkán" /fentebb írtam, hogy a családoknál, bébiszitterkedésnél/, amikor rajtakapnak, hogy ökölbe szorított kézzel, és alsó ajkat beharapva nézem, amikor az apuka átöltözik.
Valaki segítsen, mit tehetnék?
2013. dec. 25. 23:25
6/13 anonim válasza:
Menj el psichológushoz.
Nem viccelek, nem sértegetek. Neked lelki problémáid vannak. Szakember segíthet.
7/13 A kérdező kommentje:
Pszichológus le se sz*rja.
2013. dec. 25. 23:39
8/13 anonim válasza:
Mert nem az iskolaihoz kéne menni...
Mond el ezt anyádnak, és keressetek együtt egy jót
9/13 A kérdező kommentje:
Külön járok, évek óta, és nagyon szeretem, de akárhányszor említem neki, új témát vesz elő... mintha nem is ő lenne.
2013. dec. 25. 23:46
10/13 anonim válasza:
Mikor fogjátok már megtanulni, hogy az apakomplexus nem azt jelent, hogy sokkal idősebb pasik tetszenek, hanem azt, hogy olyasmi pasit keresel magasnak aki hasonló az apádhoz, akiben őt véled felfedezni!! Akár fiatalabb is lehet nálad a pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!