Miért nem sikerül megismerkednem azzal akivel szeretnék? 22L
# 19/20
Igaz, engem így neveltek, viszont próbáltak már engem felszedni, olyanok akik nekem nem jöttek be, és szörnyű volt sokáig húzni halasztani a dolgot, és megértettni, hogy semmi nem lehet köztünk, én ezért szeretem azt, ha esetleg van egy lány akinek tetszem, az oda jön vagy kedvesen mosolyog, onnantól már tudom hogy rajtam a sor, nem várok ...várnék el többet egy lánytól, csak ennyit
Ha meg már annyit megtenne mint a kérdező, az nagyon sok segítség lenne, aminek persze örülnék
Viszont ma már sokan azt is elfogadják, hogy lány fizessen az első randin stb stb... nálam ez sem elfogadott, szóval igen, lehet régimódi vagyok, bár én ezt inkább férfinak hívom, de ezt semmiképp ne vedd megbántásnak, nálam ezek még mindig a mi feladatunk :) (tényleg nem bántásként)
F22
# 21/22
Azért ha egy lány keresi a társaságod, sokat vagytok együtt, tudatja veled, hogy tetszel neki, és te még ennél is többet várnál el, akkor elég nyuszi lehetsz, ha ezek után nem mersz kezdeményezni egy kapcsolatot!
Ezek után csak az nem lép a lány felé, aki nem akar többet a lánytól, mint barátság, vagy mint szex
F22
Kedves kérdező, ennél többet ne tégy, mint eddig.
Persze lehet egyértelmű, egy mosoly meg, most én egy bátorságot merítő mosolyra gondoltam, igazad van, lehet több féleképpen is mosolyogni, lehet túl szélsőséges példa volt. De még mindig úgy gondolom, hogy amit a kérdező nyújt, az már egy srácnak elég egyértelmű kell, hogy legyen
Az én esetemben, volt amikor bejelöltem egy lányt interneten ismerősnek, mert szimpatikus volt, visszajelölt, miközben nem voltam gépnél, és írt, hogy honnan ismerjük egymást, esetleg konditeremből, vagy honnan? Én írtam hogy sajnos nem ismerjük egymást, és nem hagyta ennyiben a beszélgetést, hanem kezdeményező volt, és akkor már is megvolt nekem is a segítség, hogy na akkor lehet beszélgetni, szimpatikus vagyok neki (külsőre, ismeretlenül), igaz, hogy csak két randiig jutottunk, mert nem passzoltunk össze, de a lényeg, hogy számomra már annyi is elég volt, hogy írt, majd nem a mai trendnek megfelelően elvárta volna, hogy szórakoztassam, szóval tartsam, legyek vicces, komoly, jófej, hanem elkezdett beszélgetni
Pedig ne add fel :)
Te mindent jól csinálsz
Csak a saját dolgodat nehezíted meg, de természetesen a te döntésed :)
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!