Miért nem sikerül randiznom senkivel?
Sziasztok !
2 éve próbálok ismerkedni a lányokkal, de eddig egyszer sem sikerült. Valószínű hogy velem van a baj, de nem tudom hogy mi. Az egyik azt mondta hogy túl gyors vagyok neki, a másik hogy mit akarok ha semmit sem csinálok csak ő kezdeményez...de olyan is volt hogy csak egy hétig foglalkozott velem a csaj, aztán l_szart. Persze ezen kívül sok lánnyal próbáltam meg (nem a szexet, kapcsolatot szeretnék végre), de másoknál sem volt sok esélyem, pedig magabiztos voltam és próbáltam figyelni arra hogy nem b_sszak el velük semmit. Ezek szerint nem sikerült.
Kedves vagyok, figyelek a másikra, próbálok alkalmazkodni amennyire csak lehet, de nem értem mi lehet a gond. Lehetséges hogy a lányokkal van a gond (15-17 éves korosztály), vagy velem ???
Tudom ebből nem sok derült ki rólam, de nem tudom mit kéne írnom. Ha kérdeztek akkor válaszolok, és talán tudok is segíteni ! Kicsit rosszul esik hogy másoknak sikerül, és nekem még kicsit sem :(
16/F
Tudom hogy nem mindegyik olyan ! Csak eddig egyel sem találkoztam mert mind ilyen volt (az a 15-20 lány) :(
Nem idegesítő :/ csak már meddig várjak ?! A 13 évesek is tudják milyen a csók én meg még azt sem...ez esik rosszul és azt érzem lecsúszok ezekről a dolgokról aztán ciki lesz :(
Hát oké ha ez így jó lesz :/
Csak kicsit fáj ez az egész hogy már szinte rajtam röhög mindenki hogy senkim se volt még, meg nem csókolóztam stb...
Akkor azt az időt amit a csajozásra szántam, inkább sporttal meg majd tanulással pótolom. Nem akarok a gép előtt ülni mindig mint a többiek X"DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!