Miért van az, hogy nálam sokkal rondább és butább lányoknak is van barátjuk, nekem meg soha nem jön össze senkivel?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem tartom magam se szépne, se okosnak, de az a helyzet, hogy azt veszem észre, hogy körülöttem már mindenkinek sikerül összejönnie valakivel, pedig semmivel nem néz ki jobban mint én és még buta is. Mi lehet a baj? Szerintem nincsenek nagy elvárásaim, tisztában vagyok a saját szépség és egyéb hibáimmal. Mit cseszek el?2014. máj. 3. 14:17
1/15 anonim válasza:
Ne aggódj, 20F-ként én is így érzek, de engem nem foglalkoztat. :)
2/15 anonim válasza:
sorrendben a lehetőségek:
csúnya vagy, túl magas elvárások, rossz a híred, buta vagy, nem tűnsz elég bevállalósnak, vonzónak
5/15 anonim válasza:
Én pl. nem tudok ismerkedni semmilyen célból. Innentől tök mindegy hogy nézek ki, barátnőm az nem lesz. Mert ugye ha jó a duma, a rossz pasira is tapadnak, de ha nincs duma, akkor marad a magány. 23/F
6/15 anonim válasza:
Tegnap, amikor hívtalak randizni, még azt mondtad, hogy van pasid.
7/15 anonim válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk, mert nem ismerjük a körülötted lévő lányokat, meg téged se ismerünk kedves kérdező. :)
8/15 Költőnő? válasza:
Talán mert így nyilvánulsz meg másokról :(
9/15 anonim válasza:
Küldj egy képet, és megmondjuk miért van ez :)
10/15 anonim válasza:
ismerős csak férfiszerepben:D 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!