Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nálam...

Miért van az, hogy nálam sokkal rondább és butább lányoknak is van barátjuk, nekem meg soha nem jön össze senkivel?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem tartom magam se szépne, se okosnak, de az a helyzet, hogy azt veszem észre, hogy körülöttem már mindenkinek sikerül összejönnie valakivel, pedig semmivel nem néz ki jobban mint én és még buta is. Mi lehet a baj? Szerintem nincsenek nagy elvárásaim, tisztában vagyok a saját szépség és egyéb hibáimmal. Mit cseszek el?

2014. máj. 3. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert egy kapcsolat sokkal többről szól. Nem számítanak a külsőségek, sem az, hogy mennyire okos vagy buta a lány. Egy kapcsolat ennél komplexebb, máshol keresd inkább az okokat :)
2014. máj. 3. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Mosolyogj sokat, legyél vidám és semmiképpen se látszódjon rajtad hogy fel akarsz szedni valakit. Inkb azt sugározd, hogy egyedül is nagyon jól érzed magad a bőröben, de, ha valaki közelene, nem utasítanád el. Sok sikert és szerencsét!
2014. máj. 3. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Írd le, hogy milyen elvárásaid vannak egy férfival szemben, vagy küldj egy képet, és megírjuk, h mi a probléma. Így látatlanban nehéz bármilyen véleményt is kifejteni.

Az is lehet, hogy csak visszahúzódóbb vagy a többi lánynál, esetleg nem adsz jeleket a pasiknak, ezért nem kezdeményeznek elegen.

2014. máj. 3. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Lejjebbi kérdésben is a dagadtmániás keresi a "nőket", a szépség már nem divat, úgy vettem észre:(
2014. máj. 3. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szép vagy, de irigy is, és rosszindulatú.
2014. máj. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!