Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mennyire örültök annak...

Fiúk! Mennyire örültök annak ha a barátnőtöknek előtte még nem volt kapcsolata, mármint nem volt senkivel?

Figyelt kérdés
És csókolózni sem csókolózott. Örültök neki vagy inkább teher?
2014. márc. 8. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki,mert nekem is hasonló a helyzetem. :)

22/F

2014. márc. 8. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
semennyire
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon-nagyon tudnék neki örülni...
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek. Ha te vagy az, akkor írj!
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon.:D
2014. márc. 8. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálam is pozitív. :))
2014. márc. 8. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nulláról "betanítani" sokkal rosszabb, mint egy olyan nő, aki már tudja, mi kell a férfinak.
2014. márc. 8. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem is a beállítással van a gond hanem azzal, hogy az első kapcsolatos nők minél idősebbek annál inkább instabilabbak lelkileg. Nagyon gyakori náluk a hangulat ingadozás és hasonlók, sokszor ok nélkül magukba fodulnak és elhordanak a sunyiba, másszor meg a nyakadon ugrálnak. Ezen felül mivel még nem tudja, hogy hogyan működik egy kapcsolat sokszor a fejedhez vág olyan dolgokat, hogy "te sose figyelsz rám" és satöbbi holott még meg sem próbálta elmondani a problémáját neked csak elvárja, hogy a beszélgetés helyett te mindent találj ki mint egy médium. Ezeket olyan nőknél nem (vagy jóval kisebb arányban) tapasztaltam akinek több kapcsolata volt).

Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy ha valakit kedvelek akkor csak azért elhajtanám mert az első kapcsolata lenne, nem okozna túl nagy problémát. Viszont ha lehetne választani akkor inkább a több kapcsolatosat választanám.

21/f

2014. márc. 8. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék 16/F
2014. márc. 8. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez önmagában nem jelent semmit, a körülményektől függ. hol lakik, miért nem volt, stb.
2014. márc. 8. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!