Fiúk! Mennyire örültök annak ha a barátnőtöknek előtte még nem volt kapcsolata, mármint nem volt senkivel?
Figyelt kérdés
És csókolózni sem csókolózott. Örültök neki vagy inkább teher?2014. márc. 8. 21:50
11/12 Johnny_5 válasza:
Ez egy érdekes kérdés, van pro, és kontra. Van egy olyan mondás, miszerint "k*rvából lesz a legjobb feleség". Ez abból a szempontból igaz lehet, hogy ő már kipróbált ezer féle férfit, kis, és nagy farkút, időset, fiatalt, ő már nem fog "kalandot" keresni, hogy vajon milyen lehet egy másmilyen pasival. Végre örül, hogy egy férfi nem a "húst" látja benne, hanem a nőt, és mellette marad, nem fogja megcsalni. Viszont az meg ugye ellen szól, hogy te (már a pasija) a kitudja hanyadik vagy már a sorban. Lehet, hogy a fél város átment a csajodon, ami ugye nem a legjobb dolog... Aki meg még nem volt senkivel, annál meg pont ez lehet a hátrány, hogy egyszer majd utoléri a kísérletezgető "még nem éltem ki magam" korszak, és el fog csábulni, mert még nem próbálta ki magasabb sráccal, kigyúrtal, stb. Szóval pro és kontra mind két verzió, ezért itt is az arany közép út a jó. Ha max. 1-2 pasija volt előtted, az még nem gáz. Bár némelyik szűz lány meg örökre azzal marad, aki elvette neki... Szóval ezt egyéne válogatja.
12/12 anonim válasza:
Hát én már hallottam olyat, hogy komoly párkapcsolatnak, ezért lett vége, mert a fiúnak vagy a lánynak ő volt az első és még tapasztalni akart. De persze ez nem jelenti, hogy mindenkinél így van.
Én kicsit örülök is neki, hogy a barátnőmnek volt több párkapcsolata előttem, meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!