Miért nem sikerül megismerkednem azzal akivel szeretnék? 22L
Figyelt kérdés
Egyszer sikerült ugy az ismerkedés, hogy nagyon tetszett a srác, a többi esetben valahogy nem jött össze. Mit rontok el.2014. aug. 26. 15:39
1/31 anonim válasza:
hát mond el hogy ismerkedsz, mert ebből honnan tudjuk?
2/31 anonim válasza:
Miután nem írtad le mit hogyan csinálsz honnan a csimpánzheréből tudjuk, hogy mit csinálsz rosszul???
3/31 anonim válasza:
Az hogy nem velem ismerkedsz :D
5/31 A kérdező kommentje:
Megtetszik valaki és kedves vagyok vele, beszélgetünk, és ugy érzem jól érezzük együtt magunkat és a végén semmi folytatás.
2014. aug. 26. 15:44
6/31 anonim válasza:
Küldesz felé jeleket, hogy te többet szeretnél ?
7/31 A kérdező kommentje:
Persze, valamilyen szinten eljut hozzá, hogy bejön nekem. Pl. közös ismerösünknek mondom, és az visszamondja neki.
2014. aug. 26. 15:58
9/31 A kérdező kommentje:
Igen, kedves vagyok vele, keresem a társaságát és ha nem is konkrétan neki mondom, de eljut hozzá, tehát konkrétan tudomást szerez róla, hogy tetszik nekem. És minden marad a régiben, beszélgetünk stb.
2014. aug. 26. 16:05
10/31 anonim válasza:
Akkor viszont, azért nem lép feléd mert ő nem akar többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!