Az ilyen 14-16 éves tinicsajoknak miért számít hogy valakinek BMW/Audi/Mercedes autója legyen?
Figyelt kérdés
Miért nem jó nekik egy G Astra? Örülnének inkább hogy nem a buszon kell nyomorogni, erre mindig megkapom hogy nincs jó kocsim nem kellek neki... Ez már kezd kiakasztani. Elvárják hogy az embernek legyen egy BMW-je, mert ők csak abba ülnek bele. Ezt konkrétan megmondták a szemembe.
Velem egykorúak ugye szokás szerint le sem szarnak...
Szóval kérdem én, miért számít ennyire az anyagi helyzet a csajoknak akiket még a szüleik tartanak el?
Én diákmunkával kerestem meg a pénzt a kocsira illetve abból is tartom fenn. Erre inkább büszkének kéne lenniük hogy ilyen pasijuk van.
2014. aug. 25. 20:32
21/21 anonim válasza:
:D kis ribik adok nekik en BMV t. Busz metro villamos. Am meg ne sirjon a szád. Nem tudom hany eves vagy de sok csavonak 20 evesen meg jogsija sincs. Am en 18 vagyok es bmw m van szüleimtől kaptam. De az olyan csajt aki amiatt szeretne tuti dobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!