Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy Citroen C6-os kellően elegáns, stílusos,
ugyanakkor mégis visszafogott, nem tolakodó egy
Maseratival, Mercedessel szemben?
Figyelt kérdés
Vagyis nem fest "bunkó", "feltűnősködő", "igénytelen barom" sztereotíp képet a tulajról?
Nem szeretem a fentebb leírt típusokat (de lehetne írni ide a BMW-ket, Audikat is), erre az autóra egyfajta igényesebb, finomabb alternatívaként gondolok, amit - talán - nem az elszállt, visszataszító emberek vesznek meg.
hát a bmw, audi, merci szuperhármas az újgazdag taplók autója, mondjuk van 0,1% kivétel, de annyi. szóval lehet benne valami
2013. máj. 16. 10:49
2/27 anonim válasza:
Igen:)
2013. máj. 16. 10:50
3/27 anonim válasza:
A Citroen amúgy is egy jó kis márka, a hirével ellentétben, nekem csak jó tapasztalataim voltak vele.
2013. máj. 16. 10:51
4/27 anonim válasza:
Szerintem túlkomplikálod... Én magasról teszek rá, hogy egy pasi mivel közlekedik, felőlem járhat BKV-val is :D 19/L
2013. máj. 16. 10:53
5/27 Buborék Fejü válasza:
Egy diplomával többre mennél! ;)
Egyébként nekem nincs semmi bajom a szép, akár feltünö luxusautókkal. Ha valaki megteheti és tetszik neki pl. a Bentley vegyen azt. Ha kultúrált az illetö, tudni fog csajizni egy Ladával is...
2013. máj. 16. 10:54
6/27 anonim válasza:
Szerintem nem én vagyok ez egyetlen lány akinek rá kelet keresnie arra hogy mégis milyen kocsiról beszélsz,mert nagyon nem ért hozzájuk és nagyon nem izgatja a másik kocsija.
Amúgy nem szokásom az autó alapján ítélkezni,ameddig nem apuci pénzéből veszi meg,tisztelem hogy megdolgozott érte,ha meg nem saját pénz akkor meg csak lenézem miatta.
19L
2013. máj. 16. 10:55
7/27 anonim válasza:
Engem éppen egy C6-ost akart pont most a hétvégén felnyomni az útpadkára, mert úgy döntött az utolsó pillanatban hogy "sávot vált". Egy jó koros, sok mindent látott kb. 18 éves tökös legény ült benne. Szerintem ez nem autó függvénye, hanem sofőr. Sok olyan mercissel találkoztam már akik teljesen normálisan és előzékenyen közlekedtek. Audisról ezt már nem tudom elmondani. Ez szerintem olyan dolog, hogy teljesen mindegy milyen autód van, ha tahó vagy. Aki tahó az öltönyben is tahó marad, nem segít rajta a ruha. Szóval ha azt gondolod, hogy egy bunkó egy c6-osban kevésbé tűnik bunkónak akkor tévedsz. Ha meg nem bunkó, akkor meg teljesen mindegy miben ül. Ha meg valaki aszerint dönti el, hogy ki a bunkó, hogy milyen autót vezet, akkor az meg a saját szegénységi bizonyítványa. Az meg hogy mi az elegáns meg stílusos, az szintén szubjektív.
2013. máj. 16. 11:01
8/27 anonim válasza:
Buborék Fejű, egy diplomával miért menne többre?
2013. máj. 16. 11:05
9/27 Buborék Fejü válasza:
Arra céloztam, hogy ésszel többre megy. Nem a diploma a lényeg, 8 álltalánossal is lehet kultúrált valaki... az csak egy "hasonlat" akart lenni.
2013. máj. 16. 11:11
10/27 anonim válasza:
"egy Ladával is..."
Pont az a baj, hogy abban az "eltérő kultúrájúak" szoktak helyet foglalni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!