Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy Citroen C6-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy Citroen C6-os kellően elegáns, stílusos, ugyanakkor mégis visszafogott, nem tolakodó egy Maseratival, Mercedessel szemben?

Figyelt kérdés

Vagyis nem fest "bunkó", "feltűnősködő", "igénytelen barom" sztereotíp képet a tulajról?

Nem szeretem a fentebb leírt típusokat (de lehetne írni ide a BMW-ket, Audikat is), erre az autóra egyfajta igényesebb, finomabb alternatívaként gondolok, amit - talán - nem az elszállt, visszataszító emberek vesznek meg.

Ti így vagytok vele?

2013. máj. 16. 10:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Értem, világos is, csak nem szeretném, ha másnak képzelnének, mint ami igazából vagyok (pláne egy (úgymond) hülye autó végett).

Ha tetszik is egy prémium autó (a Maserati valójában itt most kakukktojás, annak modelljei igazán szépek), megveszem, "hisz nem törődök mások véleményével", mégis öt emberből négy ok nélkül baromnak titulál - nekem az rossz. Ráadásul pont a Maseratikról írta itt a GYIK-on valaki, hogy szerinte milyen és mekkora bunkó hólyagok autója. Hiába győzködtük, hogy mennyire nincs igaza, reménytelen volt.

2013. máj. 21. 23:58
 22/27 A kérdező kommentje:
Látom te is írtad a válaszodban, hogy "azok az emberek, akiket lenézel". Az előtted kommentelő "kedves" embernek is írtam már, félreértitek, én nem nézek le senkit, mások skatyujáznak folyton, én ezt a fikciót akarom elkerülni. Az, hogy nekem mi a véleményem (itt) nem számít.
2013. máj. 22. 00:03
 23/27 carpediem1983 ***** válasza:
Már elnézést de akkor most én egy ""bunkó", "feltűnősködő", "igénytelen barom" ember lennék kedves kérdező a te szavaiddal élve??
2013. júl. 21. 18:35
 24/27 A kérdező kommentje:
A te kommentedet nem látom. De most már nem érint maga a kérdés, ne írjon senki válaszokat.
2013. júl. 21. 19:18
 25/27 anonim ***** válasza:
A Maserari meg a Mercedes nem azonos kategória.
2014. márc. 23. 17:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Persze, a Maserati feljebb van. :)
2014. márc. 26. 14:41
 27/27 anonim ***** válasza:
A Maserati nem bunkó autó. Egyrészt nemcsak annak jó aki megy vele hanem annak is aki látja mert ritka és szép azaz ritkaszép. És ha még egy-két gázfröccsel is megörvendezteti a tulaj a bámészkodót akkor a tulaj igazán nem mondható bunkónak.
2015. jan. 30. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!