Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit éreztek olyankor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit éreztek olyankor, amikor egy ismeretlen, de stílusos srác tartósan és mélyen a szemetekbe néz?

Figyelt kérdés
Ezt úgy, hogy végig magabiztosan tartja a szemkontaktust és a tekintetében élet van.
2012. szept. 22. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Érezni nem igen éreznék semmit, de egy idő után tuti elfordítanám a fejem... nembirom amikor annyira bámul vki:D

És mit gondolnék, miért néz ennyire? Azt, h valszeg tetszem neki...

Tapasztalatomat írtam le. :)

2012. szept. 22. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy bejövök neki. Ha jóképű, a szemkontaktust fenntartanám. :) /tapasztalat/
2012. szept. 22. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha külsőre nem jön be, vagy nagyon bunkó, akkor én is belenézek a szemébe. de jó mélyen... még mélyebben.. annál is mélyebben... :D akkor már elfordítja a fejét (ez a taktikám akkor is, ha valaki lekezelően néz rám :D) ha bejön... akkor visszanézek én is mosolyogva :D
2012. szept. 22. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

érezni?! semmit

viszont azt gondolnám h na még egy ficsur aki nagyon nagyra lehet a tekintetével.

2012. szept. 22. 17:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Fogalmazzuk át a kérdést úgy, hogy mi zajlik benned olyankor... szóval valaki szerint bűn egy ismeretlen nő szemében nézni? :)
2012. szept. 22. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy bejovok neki.
2012. szept. 22. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Uristen erről az jutott eszembe, hogy régebben nagyon tetszett egy fiú, akit csak párszor láttam előtte. Az történt, hogy mentem az utcán és arra gondoltam, hogy de jó lenne, ha látnám ma, odaértem az utca végébe, és vártam, hogy átmehessek a másik oldalra, jött egy busz aki egyenesen ment volna tovább csak megállt a sarkon és pontosan velem szemben a buszon ott ült Ő és engem nézett, uristen teljesen lefagytam, nem tudtam mi történik, csak bámultam rá, nem tudom mennyi idő telt el, lehet csak 10 mp volt de nem egy órának tűnt, ahogy néztem egyenesen a szemébe és ő is az enyémbe, nem fogtam fel semmit csak ő volt... a barátnőim meg állítólag szóltak, hogy nem is arra kéne menni.. de nem hallottam őket, mert teljesen lekötötte a figyelmemet :D ÉS ő elpirult annnyiira édes volt :)) Aztán rájöttem, hogy most mit is csinálok és elfordítottam a fejem gyorsan, de közben valami nagyon jót éreztem. :)) Szívesen átélném megint. :DD

16/L

2012. szept. 25. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
pont ez történt velem párnapja, elfordítottam a fejem, de nem értem miért mert a srác helyes is, jó illata is volt minden ami létezik édes volt a tekintete is, de valamiért én nem bírtam már az övébe nézni, ő viszont rezzenés nélkül.. :D
2012. okt. 1. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!