Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy Citroen C6-os kellően elegáns, stílusos, ugyanakkor mégis visszafogott, nem tolakodó egy Maseratival, Mercedessel szemben?
Vagyis nem fest "bunkó", "feltűnősködő", "igénytelen barom" sztereotíp képet a tulajról?
Nem szeretem a fentebb leírt típusokat (de lehetne írni ide a BMW-ket, Audikat is), erre az autóra egyfajta igényesebb, finomabb alternatívaként gondolok, amit - talán - nem az elszállt, visszataszító emberek vesznek meg.
Ti így vagytok vele?
Xeno ebben nem feltétlen értek veled egyet. :)
akkor én egy szöröstalpú buta neandervölgyi lennék, mert bkv-vel járok? O.o :D
Megmondom őszintén, amíg nem vmi ízléstelenre tuningolt valami vagy vmi éppen szétesőben levő, igénytelen darab, addig tök mindegy nekem, milyen kocsija van vkinek. Sőt az sem érdekel, ha nincs neki. A barátomnak sincs, és imádom anélkül is :).
Mondjuk a presztízskocsik vezetői közül rengeteg tajparaszttal találkoztam, aki a csak a kocsijával akarna kivívni tiszteletet, mert az emberi tulajdonságaival nem tud.
szerintem aki csajozni kocsival akar, az nem C6-ot vesz, hanem valami csoffdt bmwt, tesz rá nagy kipufogót, stb.
Akik a kocsi alapján választanak pasit, azok inkább a merga-bmw stb jön be.
De amúgy mi a kérdés, azon kívül, hogy neked tetszik a c6?
A citroen c6 kifejezetten egy olyan autó, amit azért vesznek az emberek, mert villogni akarnak, de nincs pénzük megvenni a drága igényes autókat.
A felfogásod, pedig a jó Magyar identitásra alapul. Ha valaki megteheti, hogy vegyen magának egy drága autót akkor a bunkó, feltűnősködő...stb. A szegénység beszél belőled.
Ugyan ezt csinálod te is nem?
Drága autót "bunkó, feltűnősködő, igénytelen barom, elszállt, visszataszító" emberek vesznek.
Sajnos egyáltalán nem ugyanezt. Azonban ha valaki nem olvassa el pontosan azt, ami oda van írva, akkor annak félreérthető.
"Vagyis nem fest SZTEREOTÍP képet a tulajról".
Én nem jelentettem ki azt, hogy mindenki bunkó tapló aki ezeket veszi, csak azt, azt viszont most is vállalom, hogy az ilyen autókban ülőkről (sajnos, vagy nem sajnos) rengeteg embernek ez lesz a VÉLEMÉNYE.
Ezt szeretném elkerülni, mert ezen típus szöges ellentéte vagyok - ezért esett többek közt rosszul, mikor olyan embernek állítottál be, amilyen pont, hogy nem vagyok!
Ráadásul az is ott van, hogy nem szeretem ezen típusokat (itt jött be a C6, mint jónak tűnő, igényes alternatíva). Minden le van írva, csak el kell szépen olvasni, és akkor nem lesz belőle senkinek sem félreértés - és nekem sem kell fölöslegesen magyarázkodnom. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!