A gazdagok miért szinte csak Audi, Mercedes, meg BMW-t vesznek?
Budán dolgoztam a nyáron, az a tapasztalom, hogy a gazdagoknak kb. csak ez létezik. Rengeteg van belőlük. Iszonyat sok. Esküszöm már fel se kaptam a fejem egy vadiúj 7-es BMW-re, vagy X6-ra, Q7-re, ML, S, meg GL Mercire, annyi ment belőlük.
Miért nem vesznek az ilyenek VOLVO-t, Jaguar-t, Lexus-t, vagy Porsche-t, esetleg Bentley-t, Maserati-t??
Legtöbbet BMW-ből láttam. Tökmindegy magyar, vagy külföldi rendszámosok, BMW-ből volt egyértelműen a legtöbb. A vadiúj X5-re se kaptam már fel a fejem, mert abból is olyan szinten rengeteget láttam. Meg bárhol megyek, állandóan BMW. Meg Audi, Mercedes...
Nem tudhatod, hogy mennyire gazdagok, te csak azt látod, hogy gazdagnak adja elő magát.
Ismertem egy kis k.csögöt, aki például mindig újépítésű lakást bérelt, aztán nem fizette, és ingyen lakott benne, meg különböző nőket és vállalkozókat hálózott be állandóan, és nagy üzletek ígéretével pénzeket meg kocsikat akasztott le tőlük folyton; sosem volt pénze, de állandóan nagymenőnek adta elő magát, és mindig egy drága autó volt a segge alatt - csak éppen nem a sajátja. Meg a csajaitól ellopott pénzen mindig akciós márkás ruhákat vett, és azokban feszített.
Aztán persze időnként bekerült a sittre, most is érik neki egy tartósabb hűsölés.
Viszont találkoztam igazi magyar milliárdosokkal: azokról nem mondanád meg, hogy sz.rásig van pénzük: tök egyszerű ruhák, valami praktikus jármű, nem arcoskodik, de aztán hazamegy a vidéki birtokára, és övé a fél megye.
Szóval a lényeg, hogy nem mindig az ám a milliomos, aki annak adja elő magát.
Akkor te nem ismered az igazi gazdagokat!
Az igazi gazdagok Ferrarit,Lamborghinit,Jacht-okat meg magánrepülőket vesznek! (Dubai?)
Jah, ez igaz, én is ha igazán gazdag lennék biztos, hogy tartanék egy tök átlagos autót is. Ford Focus-t vagy ilyesmit. Meg hozzá ruhákat, tehát átlagos megjelenést.
A másik véglet amúgy számomra az mikor látok Audit, Mercit, BMW-t, de legkissebb motor, napfénytető nincsen, se sötétített ablak, se bőrülés, a felni is kicsi, színe is tök átlag.. Szóval az ilyeneket se értem. Képesek megvenni 10-en akárhány millióért a fapados luxusautót, amikor simán kapnának ennyi pénzért full extrás VOLVO-t, Opelt, VW-t, stb. És az így felszerelt BMW/Audi/Mercedes iszonyat bénán is néz ki. Kb. mintha Fiat lenne vagy Suzuki. Szóval megy a rongyrázás. Itt ezen az oldalon is volt még régebben egy kérdés, hogy van a srácnak 10 milliója, kinézett egy Bentley Continental GT-t, de törött és h mennyibe kerülne a javítás... Na azon beszartam. Volt mikor nem értettem, hogy miért nem forgalmaznak nálunk csomó mindent. VW GOLF R-t pl. Hát azért, mert már 400 ezerért is a lakótelepre BMW-t vesznek.
Amúgy jah, láttam már én is, hogy mik parkolnak a rózsadombi házaknál. Mondjuk gondolom bent a garázsban parkol a fullos luxusautó, kint meg hagyják rohadni a szart, hogy ne nézzék őket gazdagnak. Ugyanis nem egy meg se mozdul, ott áll mozdulatlanul. Meg persze gondolom ezekkel bevásárolni járnak meg stb, ahol nem akarnak feltűnést.
azért, mert nem annyira hivalkodó
a komfortülés meg nem található meg a volvoban vagy a jaguarban, ezért nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!